Budapesten hol vannak kiépített bicikli utak és melyik a legjobb biciklis szerviz ?
Pár haverom vettek vagy felhozták vidékről a biciklit az elmúlt hetekben, elhatároztam, hogy én is felhozom, ha már a nagykörúti bicó út állandósult, azonban én csak a kerékpáros szakaszokon tervezek menni, viszont nem vagy tisztában, hogy a belvárosban hol vannak ilyen utak, a nagykörútit meg az Andrássyt tudom, a Google maps meg nem mutatja a többit. Feltudnátok sorolni, vagy valami térképet képet, mutatni hol vannak még ilyen utak ?
Illetve, tudna valaki tanácsolni, egy jó bicikli szervizest a belvárosban, ahol a bicikli alkatrészekhez inkompetens, mint én, tudnak segíteni és NEM a legdrágább alkatrészeket akarják rám sózni meg átverni?
Www.merretekerjek.hu
Szervizt csak budafokon tudok ajánlani...
Én még nem találkoztam olyan szervizzel, amelyik rám akart volna sózni bármit is.
Ha egy kétmillás bringával mész be, akkor logikus, hogy csúcsalkatrészeket ajánlanak. Ha egy ócskavassal, akkor mindenből a legolcsóbbat próbálják adni. A bringa behatátolja, hogy mi kell rá.
Azért nem ajánlok boltot, mert tudom, hogy tele vannak munkával.
Van bp-i kerékpáút és bringaszerviz térkép is. Keress rá.
Az elmúlt bő 10 évben nagyon sok kerékpáros út épült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!