Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kezdőnek melyiket ajánljátok?

Kezdőnek melyiket ajánljátok?

Figyelt kérdés

valószínűleg a felsorolt bringák közül egyik se fog nagy sikert aratni köztetek. de ezek közül ti melyiket vennétek, ha csak ezek közül választhatnátok? nem használnám terepre, inkább városon belül közlekednék vele, de viszont elég sokat, és nem igazán jók errefelé az utak.

[link]

[link]

[link]

[link]

az összteleszkóp és a durván alacsony ár miatt nekem az utolsó tetszik. de minőségre, hosszútávra nagyon felejtős?

2021. ápr. 6. 14:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
De: ha valóban meg szeretnéd tekerni, fényévekkel jobbat kellene venned, amit meg is kapsz használtan! Ezek ipari hulladékok. Lehet szépíteni, tudom hogy erre telik, de pontosan a kis pénz keret miatt egyiket se venném meg. Inkább egy használt!!! Ugyanis ezekre 1 év alatt ráköltöd a háromszorosát szervizre.. na, megéri?
2021. ápr. 6. 21:52
 12/24 A kérdező kommentje:

A közelemben van egy olyan kerékpárbolt, ahol új biciklik eladása mellett használt, de az ottani szervizesek által átépített, felújított gépeket is árulnak. Több értelme lenne inkább odavinnem azt a 60-70 ezer forintomat, amit rá tudok most szánni?

Egyébként úgy tudom, hogy még garanciát is vállal a termékeiért.

2021. ápr. 6. 22:32
 13/24 anonim ***** válasza:
Én elmennék körül nézni oda, de látatlanban is azt mondom jobbat kapsz! Mit veszíthetsz vele? Nem vagy köteles sehol vásárolni! :)
2021. ápr. 6. 22:37
 14/24 anonim ***** válasza:
Szerintem több értelme van egy használt, de kipofozott bringát venni, főleg ha garanciális. Ott legalább tudnak tanácsot adni, hogy milyen és mekkora bringa kéne neked. Lehet, hogy ki is tudsz próbálni több félét, így jobban fogod tudni, hogy mit szeretnél.
2021. ápr. 6. 22:43
 15/24 A kérdező kommentje:

Oké, rendben, köszönöm!

Ha esetleg nem járok sikerrel, és nem vásárolok az említett boltban, de többet tényleg nem tudok ráfordítani, akkor heti néhány használatra, egy kis erősebb cangázásra mehet a Neuzer Nelson 30? Jobb híjján!

2021. ápr. 6. 22:46
 16/24 anonim ***** válasza:
Mit értesz erősebb cangázás alatt?
2021. ápr. 6. 22:50
 17/24 A kérdező kommentje:

Az a tervem, hogy hetente párszor elmegyek a helyi biciklis úton tekerni, de akkor nem úgy szeretnék cangázni, mint a nyugdíjas mamák, hanem feszesebb, kardiósabb tempóban.

Meg amúgy biciklivel nagyon jó intervall edzéseket lehet csinálni, szóval úgy "sprintelgetnék" vele rövideket, aztán gurulnék, aztán megint sprint, megint egy kis gurulás.

Ezen kívül maximum boltba járásra, meg egy-két kilométerre használnám a hét többi napján maximum.

2021. ápr. 6. 22:57
 18/24 A kérdező kommentje:
Nincs világmegváltó tervem, hogy dirt parkokban ugratgassak, vagy a Mátrában downhillezzek. Csak egy olyan biciklit szeretnék, amivel hetente párszor ki lehet menni, és akkor lehet neki finoman csapatni.
2021. ápr. 6. 22:59
 19/24 anonim ***** válasza:

Jaaa, erre persze, jó lenne ez is! Én azt hittem hétvégén terepen akarsz lejönni domboldalban! :D

Dupla falú felnit keress, Altus vagy Acera feliratú Shimano váltót. Ezek már nem a legalja, Deore és XT előny, Tourney és csak szám-betű kombók hátrány! 3x9 váltót válassz, ahhoz olcsó az alkatrész. Kazettás agy legyen, nem kopott gumi..

2021. ápr. 6. 23:04
 20/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Terepen egyáltalán nem használnám, maximum rossz minőségű, kátyús aszfalton.

Ennek szellemében az eddigi belinkelt biciklik közül továbbra is a Neuzer a legjobb választás?

2021. ápr. 6. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!