Ismerős ez a jelenség?
1-es, amennyiben nem tudsz hasznosan válaszolni, nem kell. Szóval az ilyen értéktelen megjegyzéseid tartsd meg magadnak, mert sem én, de más sem lesz kíváncsi a többi kategóriában sem.
Van olyan biciklizár ami magát a vázat és az első kereket zárja össze?
A bringazár azt zár össze, amit te szeretnél (feltéve, hogy elég hosszú).
Általában én sem szeretem azokat a bringatárolókat, amikbe az első kereket be kell tolni, és két oldalról "tartja" a bicajt. Ha ilyen van, vagy keresek valami mást a közelben, akár pl. a bringatartó oldalát, ha például van valami merevítés rajta, vagy korlátot, kerítést. Esetleg megpróbálom a hátsó kerékkel nekitámasztani a bicajt egy ilyen keréktartó karikának (sokszor olyan magas, hogy a 28-as kerék a tengelynél támaszkodik).
Ez nem probléma. Én például alapból soha nem teszem a kerékpáromat az ilyen küllőtörő szarokba, amelyek sem vagyon-, sem állagvédelmi szempontból nem alkalmasak kerékpártárolásra -pedig beleférne.
Gyakorlatilag mindenhol találsz olyan tereptárgyat, amelyhez normálisan oda tudod támasztani és lakatolni a járművedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!