Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ismerős ez a jelenség?

Ismerős ez a jelenség?

Figyelt kérdés
Vettem egy Neuzer mountainbike kerékpárt. Egy sima szimpla alatt kerékpár (majd ahogy anyagilag megengedték magamnak, szépen felfejlesztem a saját igényeimnek). Azonban nem tudom sok kerékpártárolóban lezárni, mert vékony a keréknek a hely. Ti is szoktatok ezzel a jelenséggel találkozni?

2021. márc. 20. 09:43
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Jaj jaj jaj, micsoda gondok. Gondolom megoldhatatlan problema mashogy odakotni a bringadat.
2021. márc. 20. 10:20
 2/5 TR75 ***** válasza:
Igen, általában nem a montik kerekéhez méretezik őket.
2021. márc. 20. 10:23
 3/5 A kérdező kommentje:

1-es, amennyiben nem tudsz hasznosan válaszolni, nem kell. Szóval az ilyen értéktelen megjegyzéseid tartsd meg magadnak, mert sem én, de más sem lesz kíváncsi a többi kategóriában sem.

Van olyan biciklizár ami magát a vázat és az első kereket zárja össze?

2021. márc. 20. 11:18
 4/5 TR75 ***** válasza:

A bringazár azt zár össze, amit te szeretnél (feltéve, hogy elég hosszú).

Általában én sem szeretem azokat a bringatárolókat, amikbe az első kereket be kell tolni, és két oldalról "tartja" a bicajt. Ha ilyen van, vagy keresek valami mást a közelben, akár pl. a bringatartó oldalát, ha például van valami merevítés rajta, vagy korlátot, kerítést. Esetleg megpróbálom a hátsó kerékkel nekitámasztani a bicajt egy ilyen keréktartó karikának (sokszor olyan magas, hogy a 28-as kerék a tengelynél támaszkodik).

2021. márc. 20. 14:58
 5/5 Alex Fly ***** válasza:
100%

Ez nem probléma. Én például alapból soha nem teszem a kerékpáromat az ilyen küllőtörő szarokba, amelyek sem vagyon-, sem állagvédelmi szempontból nem alkalmasak kerékpártárolásra -pedig beleférne.

Gyakorlatilag mindenhol találsz olyan tereptárgyat, amelyhez normálisan oda tudod támasztani és lakatolni a járművedet.

2021. márc. 21. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!