A vertu nyergek mennyire jók?
Figyelt kérdés
Azt hallottam minnél keményebb a nyereg annál kényelmesebb egész nap rajta ülni nem tudom hogy ez mennyire igaz
Vélemények és tapasztalatok érdekelnének
2021. márc. 19. 13:30
2/4 anonim válasza:
Igaz, de...
Vannak keménynek mondható karbon nyergeim. A laikus tényleg nem érti, hogy tudok azokon órákon át tekerni. Jó a formája, ez az egyik titok.
A másik titok: jól van beállítva.
A harmadik titok: tekerek.
Amikor kicsi volt a fiam és csak lépésben tudtunk közlekedni, akkor kínpad volt a kemény nyereg, mert felegyenesedve ültem rajta és a lábaim sem vettek el a nyomásból.
A 4. titok: Betétes nadrág kell és edzettség.
3/4 anonim válasza:
Ez így nem igaz, hogy keményebb jobb. Nem azonosak a "farigények", nem mindenkinek jó az azonos keménység! Ezt azért szokták csak mondani, mert a laikusok nagp.ájú nagypapiknak való XL-es nyerget visznek haza, hogy az vastag és nagy párna alakú az biztos jobb lesz.. persze nem lesz, mert terpeszben, szélesre nyitott kifordult lábakkal nem lehet tekerni! Beállítás, jó szélesség, megfelelő párnázottság. Vertu helyett bármikor inkább Ergont mondanék, az SME3 Pro egy álom! De pl. a Kellys Styx a másik bicómon sokkal keményebb mégis jó. Más forma, más dőléssel. Az Ergon pl. használhatatlan nekem betétes naciban, de 20 órás tekerés alatt is jó volt még. A Kellys 10 óra felett már betétessel az igazi.
4/4 anonim válasza:
Ja és ezzel nem azt mondtam, hogy ezek neked jók lesznek. Mérni kell farcsont távot és úgy venni valami közepest. Ahhoz tudsz viszonyítani! Ill. férfi-női anatómia miatt sem mindegy milyen forma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!