Ha kerékpárt rendelek akkor csak a pedálokat kell beletennem?
Figyelt kérdés
Próbálok új kerékpárt beszerezni, de az egyik kerékpárboltban eszméletlen bunkók nem képesek segíteni, a másikban pedig egy kopott rozoga kerékpárt akartak rám sózni mint vadiúj kerékpár. Maradt a rendelés, de nem tudok kerékpárt szerelni, ha úgy szétszerelve küldik. váltó vagy fékbowdent már tuti nem tudom befűzni.2021. márc. 17. 16:18
11/13 anonim válasza:
Nem tudom, hogy Magyarországon mi a gyakorlat, de külfölről rendelt bringám esetén a kerekeket kellett berakni, és a kormányt kellett felszerelni a kormányszárra és a pedálokat a hajtókarokra (de az nem is járt hozzá). Minden más készre volt szerelve. A váltón kicsit korrigáltam, de az is be volt nagyjából állítva, csak nem tökéletesre.
Egyébként ezek általában le vannak írva a webshop megfelelő tájékoztatójában. Ha nem, akkor érdemes felhívni őket.
13/13 anonim válasza:
a tapasztaltakat már énis leírtam...általános szállítás dobozban bringa bárhonnan bárhova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!