Női fixit hol tudnék vásárolni?
Illetve mennyire kényelmes?
Kicsit előregörnyedve kell ülni rajta, ezét kérdezem.
Van olyan is ami sárvédővel van felszerelve?
Köszönöm a válaszokat.
Ültél már valaha fixin?
Tudod, hogy mi az? Nem attól, hogy egyedivé lehet alakítani.
Alapvetően kényelmetlenek, és közúti használatra alkalmatlanok. Egyrészt első-hátsó fék nélkül szabálytalan, a skidelés pedig gumi- és térdgyilkos, ráadásul kell hozzá esetenként nem kicsi erő.
nah akkor kérdező mit is szeretnél?
mert úgy tűnik nem fixit... ezt a szót csak hallottad valahol, de szerintem fogalmad sincs, hogy mit is jelent.
Valamilyen egyedi biciklit.
Nagyjából tudom mit jelent, most ezért nem kell leharapni a fejem na.
bocs, nem akartam leharapni, mosolyogtam írás közben, csak nem láttad :D
az egyedi bicikli nem fontos hogy fixi legyen, az tényleg elég veszélyes ha nem vagy gyakorlott.
- első hátsó fék,
- első hátsó lámpák,
- első hátsó prizmák,
- csengő,
- küllőprizmák vagy reflexcsíkos gumi
ezek kellene ahhoz, hogy közlekedhess a járgányoddal!
ezen kívül azt aggatsz rá amit akarsz (persze ne takarják el a fentieket és ne legyenek megtévesztőek)
foxohez hasonló kerékpárt lehet építeni anélkül is hogy fixi lenne.
Akár egysebességet, vagy agyváltóst ha nem akarod, hogy látszódjon a váltó
fék mindenképpen kell rá, mert a rendőr megb...
Nézegess a google képkeresőjében bringákat és majd összeáll a fejedben hogy mi az amit szeretnél.
Láthatóan neked nem maga a kerékpár műszaki felépítése a lényeg (fixi, egysebességes, váltós, kontrás, tárcsafékes, stb) hanem a kinézet.
Persze, természetesen a kötelező dolgok rajta lennének.
A műszaki része is fontos (minőségi váltók és stb) de igen, nekem inkább a kinézet az első úgymond.
Mit ajánlanál?
A fixi a fixed gear becézése. Örökhajtós, váltó nélkül. Ha leállsz a hajtással, a pedál forog tovább.
Nem "valamilyen egyedi biciklit" jelent, hanem ezt.
És a "minőségi váltók és stb." alapján úgy érzem, te ezt nem tudtad:) Egyedi biciklit lehet bármilyenből csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!