Milyen női kerékpárt ajánlanátok ha csak munkába járásra használnám?
Nem nagyon értek a kerékpárokhoz.
Lehet ami szerintem jó az másnak nem mert az illető ért az alkatrészekhez is és stb és mondjuk az pont nem jó az adott biciklin, értitek.
Annyi kikötésem lenne, hogy ne legyen kosara, azok nem tetszenek viszont ami tetszik az a Cruiser bicikli bár ez nem városra való, inkább tengerpartra ami valljuk be nem itt van.
Persze egy jó kerékpár 100ezer fölött kezdődik, de hátha van olcsóbban is és az sem baj ha használt.
Tényleg csak munkába járásra használnám és amikor el kell mennem bevásárolni.
Igen, néztem USB-s lámpákat, lehet be is szerzek egyet.
Az zavar, hogy a városban mindenkinek ilyen biciklije van csak más színben. Nem valami egyedi vagy nem is tudom, nem érzem a magaménak.
Ezért is tetszenek a fixik hisz azt valaki matricázza vagy például a markolat is más színű, mint a váz és stb. kombinációk, jól néznek ki.
Mert lány vagyok és nem tudom, ez ilyen költői kérdés?
Persze lehet egy nőnek is férfi biciklije csak na, nem tudom hogy állna nekem és olyan magas sem vagyok, hogy könnyen át tudjam tenni a lábam a vázon.
Pl. ez a Facebook Marketplacen van meghirdetve és jézusom, nagyon jól néz ki pedig nem vagyok oda a rózsaszínért. :D
Hát, ööööööö... :)
Legalább megtudtuk, hogy nem technikai, hanem trendi oldalról közelíted a témát. Úgy értem ezen a vonalon nem tudok sokat segíteni.
A fixit szerintem felejtsd el! Én ez is utálom, ha a közelebe fixis van. Mindig keresztbe állva fékez, ha meg megelőzöm, akkor tudom, hogy belém száll, ha hirtelen fékeznem kell.
Nem költői a kérdés, de van a klasszikus női váz, aminek igazán annyi érteme van, hogy nagy szoknyában is fel tudsz rá szállni. És van egyes gyártóknak modern női vázai, amik kicsit más arányúak, mint a férfi vázak és a festésük és különbözik.
(Lehet kapni bringás miniszoknyát is, betéttel, mint amilyen a bringás nadrágokban van.)
Nem a felsőcső felett kell átteni a lábat! Kicsit megdöntöd a bringát és nyereg, hátsó kerék felett.
Ma már nagyon sokféle és színű markolatot lehet kapni. A bowdenházak és a bowden lezáró kupakok is szinte bármilyen színben elérhetők. Ugyanez igaz a bandázsokra is, ha koskormányos outiban gondolkozol.
Neeem, fontos a technikai része csak ehhez nem értek sajnos..
Ettől nem félek, soha nem hordok szoknyát. :D
Nem is akarnék fixit, nem tudom elképzelni magam rajta viszont ettől függetlenül tetszenek.
Ezek alapján van olyan amit tudnál nekem ajánlani?
A fenti kép alapján úgy gondolom, hogy egy CX, gravel bringa is nyerő lehet nálad. (Bár az egy ezer éves acélváznak tűnik.)
Ha fontos a feltűnő szín, akkor itt van pl. ez:
Igaz, hogy ez már 200 KHUF, de legalább van rakja egy hidraulikus tárcsafék és nem a legalja alaktrészek vannak rajta. Igaz, hogy HFS a váz, de már legalább double butted.
Én azt ajánlom, hogy menj el egy kerékpárboltba, mert ott el tudod mondani az igényeidet, mire használnád, mennyit szánsz rá, hogyan nézzen ki, esetleg látod is élőben stb. és ott segítenek is ennek megfelelően. Ha olyan üzletbe mész és jó állapotú a biciklid, akkor akár még be is számítják azt.
Én mindig így vettem biciklit. Nem értek hozzá és őszinte leszek abszolút nem is érdekel ilyen szinten, ha mondjuk hozzáértő ismerőstől kértem segítséget akkor kb. mindig elmondtak minden hülyének, mert nekem miért fontos a színe vagy x ezer alatt ne vegyek semmit, mert az szemét stb. Nekem az üzletben eddig mindig szerencsém volt, ők kereskedők és ki akarják szolgálni a vásárlót az igényeinek megfelelően, segítenek. Persze, biztosan a szerencsén is múlott és biztosan van olyan is, aki átver, de nem biztos, hogy ez a legjellemzőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!