Milyen kulacstartót + kulacsot vegyek XC-hez?
Figyelt kérdés
Olyan 750-800 ml körüli kapacitású kulacs kéne. Az Elite kulacstartókat nézegettem, azok jónak tűnnek, kulacsból pedig nem tudom mit vegyek. Mindenképp olyan kéne, amik biztosan jól működnek egymással.2021. febr. 23. 23:33
2/5 anonim válasza:
Olyat javasolnék, ami membrános szopókás, tehát nem kell felhúzni ivás előtt, hanem nyomásra jön belőle a víz. Nekem camelbak podiumból volt ilyen, de elhagytam. Ezen kívül legyen rajta porvédő kupak. Tartóból lehet, hogy adnék egy esélyt a fidlocknak. Nem próbáltam még, de jó megoldásnak tűnik.
3/5 anonim válasza:
Jó az Elite kulacstartó, nem esik ki belőle terepen sem a kulacs, csak kicsit másként kell betenni, mint az alu tartókba. Tehát kicsit más a mozdulat, meg kell szokni, de nem vészes.
Sokan nem értik, hogy miért jók a nem alu kulacstartók. Az aluról 1-2 hét alatt lekopik a festék, aztán oxidos lesz a kulacs.
0.5-0.75-ös kulacsaim vannak. Mindegyik passzol hozzá.
4/5 anonim válasza:
igázából bárm,elyik jó a tartás a lényeg hogy a terep ne verje/rázza ki a helyéről olyan terepen vagy figyelj avkulacstartó csavarokra lazán kinyílik karbon alu keveréknél végképp....
5/5 Alex Fly válasza:
Kulacstartó: Topeak Modula (vagy Modula2). A féldecis pálesztől a kétliteres palackig mindenhez jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!