Mennyire bíztok a kamerával figyelt biciklitárolókban?
Figyelt kérdés
Láttam néhányat a Wesselényi és a Dohány utcában, Budapesten. Mennyire visszatartó erő a lopástól a kamera? Tudtok esetleg ilyen tárolókban történt lopásokról?2021. jan. 24. 23:53
1/6 anonim válasza:
Hát, nem akarok konkrétat írni, de belvárosban dolgozom, az egyik frissen felújított egyetemmel szemben. Csináltak szép biciklitárolót kintre, a portás/biztibácsi kamerája pont látja.
Miután megnyitották az egyetemet a felújítás végén, az egyik lányka biciklijét úgy vitték el, mint a sicc, simán levágták a láncot, szegény ott zokogott, mert a rendőrök és a portásbácsi is csak a vállát vonogatta.
Innentől kezdve én a kamerás biciklitárolókban se bíznék jobban.
2/6 anonim válasza:
Kerekpar csak akkor van biztonsagban, ha rajta ulsz, ha mindig ott van melletted vagy ha be/felviszed magaddal az epuletben agol eppen tartozkodsz. Autot is lopnak az utcarol ... kerekpart sokkal egyszerubb.
3/6 anonim válasza:
A drogos brazilokat nem fogja meghatni, ugyanúgy levágják a lakatot - ha tudják.
4/6 anonim válasza:
A lakatomban bízom, nem a kamerában. Persze előfordulhat, hogy tényleg működik a kamera és tényleg el tudnak kapni a felvétel alapján egy tolvajt.
5/6 A kérdező kommentje:
Tehát a válasz egyöntetű NEM. Köszi a válaszokat!
2021. jan. 25. 21:04
6/6 anonim válasza:
Én szereztem a munkahelyemtől 50méterre egy lakóházban egy idős nénitől tároló kulcsot, csináltam szórólapot, hogy havi 10.000ret érne nekem a környéken egy pince vagy tárolóhelység, ahol napközben eldekkolhatna a bringám, ami lakóházon bellül van, és vagy 20an jelentkeztek is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!