Egy olyan országban ahol jók az utak,simán elmegy telo helyett.
2021. jan. 17. 16:37
3/15 anonim válasza:
Elvileg (jobban?) elnyeli a vibrációt. Tehát ha rosszabb úton=terepen mész (ami a gravelnél ugyebár alap), akkor elvileg kevésbé terheli meg a kezedet/karodat.
2021. jan. 17. 18:30
4/15 anonim válasza:
csak arra figyelj h miután megvetted a gépet már ne variálj-cserélgesd a villákat nekem ebből bajom származott sajnos majdnem-utólag nem passzol az alu vázba a karbon villa-szóval ved meg valamelyiket csak ne nagyon tuningold-mert sosem lehet tudni.....a legbiztosabb karbonvilla-sem olyan stabil törhetetlen mint eg yteló
2021. jan. 17. 20:18
5/15 A kérdező kommentje:
Annyira nagy vacillálásban vagyok, mert főként terepen használnám, de kb csak földút :D Valahol Gravelt írják valahol crosst a jobbnak . . . Én meg nem tudok dönteni :D
2021. jan. 17. 20:41
6/15 anonim válasza:
indulnál versenyen vagy csak döngölt közel nullaszázalékos felfele földút?!?
2021. jan. 17. 20:52
7/15 anonim válasza:
a gravel átmenet az országúti és az mtb között-a cyclo meg olyan outiverseny bringa amit terepen használsz
2021. jan. 17. 20:53
8/15 anonim válasza:
Gravel vagy cyclocross... semmi lényeges különbség. A cx váz rövidebb és max. 33-35-ös gumival van és annyi is fér bele max. A gravel váz hosszabb, komfortosabb és akár szélesebb, ballonosabb gumit is lehet bele rakni, ami kényelmesebb,de nehezebb hajtani. Az újabb gravelek már első váltó nélküliek, a cx-ek még nem.
Te tudod, hogy mennyit és mire használnád, melyik jobb neked. Én cx-et vettem, de akkor még gravelek nem nagyon voltak, utána kezdtek el terjedni, de meg vagyok vele elégedve. Néha cserélgetem a kerekeket oútira és akkor érzem, hogy mekkora a különbség, mennyivel könnyebb hajtani. 33-asnál szélesebb gumikkal nem használnám, az hosszú úton már nagyon lassít.
2021. jan. 17. 20:54
9/15 anonim válasza:
cx versenyspecikikus geo a gravel kényelmes geo/cx inkább verseny/gravel mindenes
2021. jan. 17. 20:59
10/15 A kérdező kommentje:
Semmi verseny. Túrák, napi gurulgatások. A terep sem durva, földút, murva, erdei ösvény, aszfalt. Gravel fele orientálódok egyébként.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!