Szerintetek melyik érné meg jobban?
Sziasztok!
A következő két kerékpárt néztem ki magamnak, csak mivel nem értek hozzájuk ezért kikérném a ti véleményeteket is. Tudom, hogy egyik sem valami profi, de nekem csak hobbi szinten kéne sportoláshoz.
Egyébként ha a méreteknél köztes méret vagyok,(178cm) akkor a kisebb vagy a nagyobb méretet válasszam? Plussz ha valaki ismer elfogadható cross trekking kerékpárt 230k-ig az tudna írni mivel az is érdekel?
Hasonló a felszereltség, nagy különbség nincs. De a decathlonosból már csak XS-es van.
Használtak körül is nézz szét azért, ott nagyon jók vannak ennyiért.
Ezt nem lehet univerzálisan meghatározni, én a nagyobbat venném, de neked lehet, hogy a kisebb jobb lenne.
ezek az álnevük miatt meg h új rohadt sok felárat fizetsz...ennyiért mint a csepel ára hófehér Fuji gépet kapsz campával---
jóminőségű használtat nézz!
230ért crosstreking merida crossway 600-és a felettiek
Tribant venném a következők miatt:
- Karbon villa: könnyebb, kényelmesebb
- Tárcsafék: Bár mechanikus ócskaság van rajta, de későbbi fejleszthetőség szempontjából szerintem előny. Nem kizárt, hogy a gyári promax akár gyenge pont is lehet, nincs vele tapasztalatom.
- Szélesebb gumival használható, így akár gravelként is tudod használni. Egy kis plusz rugalmasság nem árt szerintem, ha a jövőben úgy éreznéd, hogy könnyű terepen is szeretnél haladni.
- Ezt támogatja a nagyobb áttételt átfogó hátsó fogaskeréksor is.
Hozzáteszem, nem vagyok országútis, így amiket én felsoroltam, ezek az én szempontomból előnyök. Sok óútis még most is előnyben részesíti a keskeny gumikat, felniféket, kisebb lépésű hátsó fogaskeréksort.
5: V-fék nem játszik, mivel országútiról van szó. A két féknyereg cseréje, ha mechanikusnál marad a kérdező, talán nem nagy összeg. A hidraulikus fék sajnos itt nagyon zsebbenyúlós.
Karbon villánál valószínűleg a buherálás lehetett inkább a törés oka. Esetleg rossz minőségű/gyári hibás, vagy estek vele úgy, hogy ütést kapott. Én 105 kg súlyommal átbukfenceztem a kormány felett úgy, hogy egy bokor állította meg az első kereket. Semmi baja nem lett a villának. Azóta megbízok a karbonban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!