Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Fatbike mennyire jó hosszútávú...

Fatbike mennyire jó hosszútávú túrázásra?

Figyelt kérdés
Például a CANYON oldalán régebben olyan képek voltak a fatbikeoknál, hogy mentek hóban meg hasonló körülmények között mindenféle nagy táskákkal megpakolva. Szóval gondolom az valami hosszútávú túrát akart ábrázolni. De ezekkel nem nehéz haladni? Vagy csak hó, homok meg hasonló felületeken érdemes csak vele menni?
2020. dec. 21. 20:15
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Gagyiság extra áron . Klasszikus váz , alap cuccok , dömper kerekek 3 kilóért . Ezért jobb elektromost vagy komolyabb normàl bringat lehet venni . Bukott ügy .
2020. dec. 21. 20:18
 2/10 A kérdező kommentje:
3 kiló mondjuk nem extra ár, a Canyon Fatbike-jai például 1 milla körül vannak.
2020. dec. 21. 20:57
 3/10 TR75 ***** válasza:

Hát az biztos, hogy ha egyszer meglódul a fatbike... :-D

Ha fel van rendesen pumpálva a gumi, akkor lehet vele haladni.

Hogy mennyire túrázós... Szerintem a Canyon oldalán a képek inkább azt akarták sugallni, hogy a fatbike-kal hóban is neki lehet indulni akár hosszabb túrának is.

Én nem használnám hosszú túrára, legalábbis nem rendszeresen. Néha mókázni oké, próbálgatni a határait, jól érezni magad közben, de igazából nem arra való, hogy körbetekerd vele a Balatont (persze, ettől függetlenül biztos van olyan, aki erre esküszik - mindenhol lehetnek futóbolondok :-D ).

2020. dec. 21. 21:02
 4/10 anonim ***** válasza:

Offroad túrákra jó lehet, igazán mostoha körülmények közt. Erdei gyökeres, köves talajon, laza homokon, havon nagy előny a széles gumi. Ha nincs mellette teleszkóp, akkor pedig minimális a hibalehetőség. Elég kevés ember túrázik ilyen körülmények közt Magyarországon, de megvan az réteg, akinek esetleg jó választás lehet.

Egyébként nem ez a jellemző bringa túrákon, inkább trekking, gravel.

2020. dec. 21. 21:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Ugye ugye , olcsót mondtam ....
2020. dec. 22. 12:13
 6/10 anonim ***** válasza:
azt a fatbikot szte,m felejtsd el-mindenre alkalmas-tekerésre nem...
2020. dec. 22. 17:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Megeszi a gumit a beton aszfalt , 30 ropi egy külső . Olcsón praktikusabb gépet lehet venni .
2020. dec. 22. 17:16
 8/10 anonim ***** válasza:
az tényleg egy traktor-láttam-egyedi gyártásúval még próbálkoztam mielött tényleg lett volna fatbike...tragedia ha tekerni akarsz könnyedséggel...
2020. dec. 22. 17:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja ahogy a képeken láttad hóban sárban homokba jó,mert süpped bele. Máshová nem nyerő. Kishazánkban nincs igazi létjogosultsága,nagyon kevés az olyan hely ahol valodi elöny a traktor-gumija.
2020. dec. 22. 18:43
 10/10 anonim ***** válasza:
azért kicsi a Hazánk mert azzá tették....
2020. dec. 22. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!