CTM jó márkának számít? Zephyr 2017em van.
Tudom nem csúcskategória,de stabil bringának számít aki ért hozzá ezek jó alkatrészek:
Váz: ALU 6061, 16", 18", 20"Teleszkóp: Suntour XCM, 120mm, RLVáltó kar: Shimano Acera SLM310-8sp. Hátsó váltó: Shimano Acera 9 speedElső váltó: Shimano TourneyFogaskeréksor: Shimano HG 200/8, 12-32Hajtómű: Shimano TY501 42/34/24TFék: Shimano M315Felni: CTM ZX-lite, 584x19 BA, 32HGumi külső: WTB Trail Boss 27,5x2,25 CompAgy: CTM alloy, center-lock, 32H/CTM alloy, center-lock, 32HKormánycsapágy: NECO integratedPedál: SP 510, Alu, blackLánc: KMC-Z7Kormányszár: CTM C-301 60/31,8 mmKormány: CTM rise bar, 680/31,8 mmKormánycsapágy: Neco semi-integrated taperedNyereg: CTM 1026Neregszár: CTM SPDC1, LSebesség: 24 speedSúly: 14.9 kg
Nem egy elit márka, de jó az ár/érték arányuk. A vázakat pedig szinte mindenkinek néhány nagy taiwani gyár gyártja, így ebben a kategóriában nincsenek nagy különbségek.
A te bringád általános, túra használatra teljesen alkalmas. Komolyabb igénybevételnél hamar elérné a határait néhány komponens.
Most hallottam róla először, így rá kellett keresnem.
Hát...
A szlovákok azért tudnak biciklit csinálni ha akarnak. (Kelly's) Ahogy a második hozzászóló írta, a legtöbben taiwani katalógus vázat használnak. Ha másoknál is beválik, nyilván a TCM-nél is.
A Suntour XCM olyan amilyen, de ebbe a kategóriába mindenki ezt vagy vagy valaamelyik hasonló képességűt tesz.
A Shimano alkatrészek akkor is Shimano alkatrészek, ha a TCM építi be és akkor is, ha a Merida vagy a KTM, vagy bárki más.
Köszi mindenkinek.
Igen az alkatrészei pl Shimano jó márka.
Tudom,hogy komolyabbak kb 250nél kezdődik,de Én szeretem s jónak tartom.
Most volt pár dolog cserélve is mivel 2.tulaja vagyok pár dolig időszerű volt,meg sajna nem volt jól karbantartva eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!