Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen kamerát ajánlatok?

Milyen kamerát ajánlatok?

Figyelt kérdés
Főleg az utat szeretném rögzíteni, milyen kamera javasolt?
2020. dec. 13. 11:57
 1/4 Ibw4x ***** válasza:
Akció :D
2020. dec. 13. 12:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi a cél? Ha csak menetrögzítőnek, hogy ha elüt valaki, meg tudd mutatni a rendőrnek, akkor elég egy Mi Dash Cam. Ha emlékbe eltenni, akkor GoPro. Hero 7 Balck-től felfelé van olyan stabilizátoruk, hogy biciklin is élvehető videót csinál.
2020. dec. 13. 16:56
 3/4 tothp ***** válasza:

Már a HERO 5 is egész jól stabilizál. Még mindíg nem olcsó. Cserébe jó.

léteznek az apró 3-5000 ft-os minikamerák. Na az csak arra jó, hogy legyen mire visszaemlékezni.

2020. dec. 13. 21:45
 4/4 Wadmalac ***** válasza:

Próbáltam azokat a kis kocka kamerákat, hát lóxar, nem csak képminőségre, mocskos pontatlanul szerelik bele a kis látószögű kamerát, másfele néz, mint a kocka, saját akkuja semmit nem bír, ha USB-ről megtápolod powerbankról, átáll webcam módba és nem vesz fel.

Én Aliról vettem egy kamerás bringás napszemüveget.

[link]

Megtoldottam egy plusz kis drón akkuval a gyári akkuját, így 64 MB kártyával olyan jó két órát vesz fel 720p-ben, olvasható rendszámokkal a körülöttem guruló kocsikról.

Ez mindig arra néz, amerre én és ugyan saját stabilizálása nincs, de a nyakam tud olyat is.

SD kártyával, akkuval együtt összesen 15 rugó alatti beruházás volt, bevált.

2020. dec. 14. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!