Hova menjek tekerni hétvégén Bp-en vagy a környéken, ahol kevesen vannak?
Még egy szavazat a CSepel-szigetre.
Átmész az M0 hídon, majd balra el a Massányin Sz.sztmiklósra, és ott a HÉV állomás környékén le tudsz menni a parti útra.. Akár északi, akár déli irányban kisforgalmú út.
11-es vagyok:
Két nagyobb körünk van: Az egyik, hogy leautózunk Ráckevére (HÉV-vel is lehet menni), Ráckeve - Lórév - Makád - Tassi zsilip - Dömsöd - Ráckeve (ez kb. 45-50 km - kitérőktől függően...)
A másik: amit az előbb írtam: M0-on keresztül át SzSztmiklósra, és dél felé Szigethalom-Szigetcsép-Szigetszentmárton-Ráckeve. Visszafelé lehet jönni HÉV-vel Szigetszentmiklósig, és aztán újra bicajjal át az M0 hídon. Ez is kb. 50-es nagyságrend.
Aztán az északi csepeli részen is lehet bolyongani, külön élmény az egykori Csepel művek területe :) :)
#15: mi a helyzet mostanság a sorompóval lezárt vízügyes utakkal ott?
Tavaly nekünk volt belépési engedélyünk, de idén a járvány miatt nem adták ki. :(
Merre szoktál "körbe" menni ott?
@17: Ez is egy nagyon logikus lépés, mint általában a COVID intézkedések. Marha nagy lehet a fertőzésveszély a vízügyes utakon. :)
Remélem, hogy jövőre kicsit ésszerűbben kezelik a dolgot. Sajnos úgy néz ki, hogy nem szabadulunk olyan könnyen ettől a szarságtól.
17:
Én nyáron voltam arra, és ahol fizikailag nem volt lezárva, ott leszarták, vízügyes kocsi is ment el melelttünk. Délen a Lupa tóval egyvonalban lévő fordulóig mentünk, onnan délre zart kapu van, illetve Surány és a váci rév között is ki van írva, hogy belépni tilos, de ott is végigmentünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!