Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hova menjek tekerni hétvégén...

Hova menjek tekerni hétvégén Bp-en vagy a környéken, ahol kevesen vannak?

Figyelt kérdés

2020. dec. 12. 15:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Még egy szavazat a CSepel-szigetre.

Átmész az M0 hídon, majd balra el a Massányin Sz.sztmiklósra, és ott a HÉV állomás környékén le tudsz menni a parti útra.. Akár északi, akár déli irányban kisforgalmú út.

2020. dec. 13. 16:18
 12/22 A kérdező kommentje:
Akkor lehet hogy a Csepel szigetet is megnézem. :) Nyár végén tervbe volt véve, mert nem jártam még arra. Teljesen körbe tekerni most télen durva lenne, de majd nézek útvonalat, hátha valahogyan le tudom felezni.
2020. dec. 13. 16:48
 13/22 anonim ***** válasza:

11-es vagyok:

Két nagyobb körünk van: Az egyik, hogy leautózunk Ráckevére (HÉV-vel is lehet menni), Ráckeve - Lórév - Makád - Tassi zsilip - Dömsöd - Ráckeve (ez kb. 45-50 km - kitérőktől függően...)

A másik: amit az előbb írtam: M0-on keresztül át SzSztmiklósra, és dél felé Szigethalom-Szigetcsép-Szigetszentmárton-Ráckeve. Visszafelé lehet jönni HÉV-vel Szigetszentmiklósig, és aztán újra bicajjal át az M0 hídon. Ez is kb. 50-es nagyságrend.

Aztán az északi csepeli részen is lehet bolyongani, külön élmény az egykori Csepel művek területe :) :)

2020. dec. 13. 16:58
 14/22 anonim ***** válasza:
Nagyon nem mindegy, hogy Bp. melyik részén laksz, mert Kispestről Békásra legalább másfél óra az út, ha kerékpárutakon mész.
2020. dec. 16. 00:02
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Szentendrei-sziget körbe, ha elég a sík terep és nem akarsz hegyeket mászni.
2020. dec. 21. 17:32
 16/22 A kérdező kommentje:
Szentendréig nekem legalább 22 km. De ha reggel indulok talán belefér egy napba a sziget-kör. :) Bár most már nagyon nagyon hideg van, de ez a garancia arra, hogy ne legyenek emberek az utakon. Csak az "őrültek". :)
2020. dec. 21. 18:56
 17/22 anonim ***** válasza:

#15: mi a helyzet mostanság a sorompóval lezárt vízügyes utakkal ott?

Tavaly nekünk volt belépési engedélyünk, de idén a járvány miatt nem adták ki. :(

Merre szoktál "körbe" menni ott?

2020. dec. 21. 19:03
 18/22 anonim ***** válasza:

@17: Ez is egy nagyon logikus lépés, mint általában a COVID intézkedések. Marha nagy lehet a fertőzésveszély a vízügyes utakon. :)

Remélem, hogy jövőre kicsit ésszerűbben kezelik a dolgot. Sajnos úgy néz ki, hogy nem szabadulunk olyan könnyen ettől a szarságtól.

2020. dec. 21. 19:11
 19/22 anonim ***** válasza:

17:

Én nyáron voltam arra, és ahol fizikailag nem volt lezárva, ott leszarták, vízügyes kocsi is ment el melelttünk. Délen a Lupa tóval egyvonalban lévő fordulóig mentünk, onnan délre zart kapu van, illetve Surány és a váci rév között is ki van írva, hogy belépni tilos, de ott is végigmentünk.

2020. dec. 21. 19:11
 20/22 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok. Nem mostanában jártam ott (és nem is télen, csak nyáron), sajnos nem ismerem a mostani helyzetet. Én Újpestről jártam ki, szóval az is van 20 km. Szentendrén keltem át a révvel a szigetre. Átvágtam a sziget másik parti oldalára (Surány, ha jól emlékszem) és annak mentén meg a gáton mentem odafele, akár Kisoroszi szigetcsúcsig. Visszafelé pedig a belső közforgalmú aszfaltúton jöttem. Így lett meg a kör.
2020. dec. 21. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!