Milyen mobiltelefontartót használtok bringán és mik a tapasztalataitok?
Ahogy nézem talán kétféle fő megoldás van, egyik, hogy konzolra szerelt tartóba pattintják, másik pedig az átlátszó tetejű tok vagy táska...
Bár lehet tévedek és más is van?
A konzolos szép megoldás, de egy köves vagy buckás lejtőn lefele eresztve amikor rázkódik ezerrel a bringa, akkor nem hullik ki a helyéről a mobil? Vagy aki ilyet használ és megy ilyen vagy nagyon kátyús utakon, nem fél a telefon kiesésétől?
A másik, az átlátszó tokos szimpatikusabb, mondván biztos nem hagyom el. Csak azt nem tudom, hogy az átlátszó műanyagon keresztül érzékel vajon az okostelefon képernyője? Lehet úgy apróbb dolgokra használni, vagy minden esetben ki kell szedni a táskából/tokból ha nyomkodni akarom?
Jöhetnek a témához kapcsolódó tapasztalatok, kíváncsi vagyok nagyon!
Az is kérdés bennem egyébként, hogy a telefonnak nem árt ha a bringához van rögzítve és folyamatosan rázkódik?
Én átlátszó tetejű táskával tekertem körbe a Balatont. GPS-nek tökéletesen megfelelt :D
Pontosan ez: [link]
Sok mindent nem csináltam vele, de amit kellett, azt érzékelte.
A legjobb telefontartó bringázás közben a kerékpáros mez zsebe.
Csak akkor van értelme kitenni a kormányra, ha folyamatosan megy GPS és a kijelző is. Akkor viszont brutálisan fogyaszt. Ha benne vagy egy völgyben, akkor még a térerőt is nagyon keresi.
#5!
És a Balatonon kevés is a völgy! :)
Én is mentem már Strava útvonalkövetéssel, de a előtte megnéztem a térképet és csak akkor vettem elő a telefont, amikor szükségem volt rá. De általában elég egy Google Maps vagy Locus, ha bizonytalan vagyok a folytatásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!