Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen ajándéknak örülne egy...

Milyen ajándéknak örülne egy bringás?

Figyelt kérdés
Valami kiegészítő amivel nem lehet mellé fogni? Nagy hobbija a biciklizés, nagyon nehéz neki ajándékot venni mert szinte mindene megvan ezért gondoltam erre, talán van olyan kiegészítő ami jól jöhet és hozzá ertoktol várnék ötleteket mert nálam a lámpánál kifujt a szaktudas. :D
2020. okt. 26. 07:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Köszi!

Akkor inkább műszaki vonalon lehetne keresgélni, hogy mi nincs még neki... :)

2020. okt. 26. 11:22
 12/15 anonim ***** válasza:
kesztyű de inkább átmenetit ne télit vagy nyárit. Aláöltözet izzadtság elvezetős. Esteleg gumi,de azt jobb ha megkérdezed. Praktikus a fèkpofa a dagonyás idő eszi rendesen,pláne ha felnifék van neki. De az is kérdezős.
2020. okt. 26. 18:14
 13/15 anonim ***** válasza:

lenni a fiú helyében ha a kedves ismerős enyire aprólékos(pozitív)és figyelmes!-elöttem már leírták mik lehetnek azok-vmi világítás egyedi a bringára:minden bringaboltban kapható-ruházat persze ha tudod az adatát

kulacs belevaló-táplálékkiegészítő(decatlon is tele van ilyenekkel!)

2020. okt. 27. 14:58
 14/15 anonim ***** válasza:
váztáska nyeregtáska(ahol elfér kispumpa,ragasztószett és leszedő)esetleg extra kulacstartó-legtöbb vázon ugye tudjuk 2x2 csavar van két kulacsnak is!
2020. okt. 27. 15:10
 15/15 anonim ***** válasza:

biztos,hogy bringás ajándèk kell?

Èn is kaptam egy csomo mindent,de igazából nem tudtam őket használni. Van egy belőtt kiegészitő listám amitöl eltudok térni ha kell mert tudom,hogy mi mivel hogy. De egy kivülállo csak nèz és fingja sincs az egészről. Aztán esz valamit aki fölösleges vagy nekem nem jó.

2020. okt. 27. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!