Ez megbízható oldal szerintetek? Rendelnétek innen biciklit?
Van egy magyar bolt, ami árul vázakat, na ott ugyan ennek a biciklinek a váza 500-600 ezer körül van, itt meg az egész bicikli kerül kb 600 ezerbe, kashima teleszkópokkal, meg mindennel. Szerintetek?
Usaban simán lehet ennyi az ára, ugyanis ott a 2018 már eladhatattlan kifutott modell..
Ruhában, sporteszközökben, de meg sok automárkánál is így működnek... ruha a leg szembetűnőbb, amit nem tudnak eladni az adott szezonban, az töredéke árért megy outletbe...
Így lesz egy $300-os northface kabát $10... sokszor gyakorlatilag hasraütésre áraznak az outletekben... ki szoktam menni évente-2évente bátyamhoz, és csak ruhából bevásárlásért megeri azt a nyamvadt 300ezret a repülőjegy, egy lengyel csomagküldővel meg vám nelkül haza lehet küldeni...
USAban se lehet ennyi az ára, akkor se ha 2018-as, ha a hivatalos oldalon is sokal drágább: [link]
Már a kérdező is írta, hogy az oldal átverés.
Amit az 5-ös linkelt, az gyengébb felszereltségű, és még így is sokkal drágább, mint amit én linkeltem.
Egy ilyen kashima villa van olyan áron újonnan, mint amilyen áron a biciklit árulják fent. Lehet, hogy vannak olcsók az USA-ban, de ez a 2000 dollár túl szép lenne, hogy igaz legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!