Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez megbízható oldal szerintete...

Ez megbízható oldal szerintetek? Rendelnétek innen biciklit?

Figyelt kérdés

[link]

Van egy magyar bolt, ami árul vázakat, na ott ugyan ennek a biciklinek a váza 500-600 ezer körül van, itt meg az egész bicikli kerül kb 600 ezerbe, kashima teleszkópokkal, meg mindennel. Szerintetek?

2020. okt. 15. 16:39
 1/8 A kérdező kommentje:
Azóta már kiderült, hogy átverés :D
2020. okt. 15. 16:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy kint olcsobb a jobb bringa. A weboldalas dolgoknál pedig igaz ha túlszép,hogy igaz legyen akkor átverés.
2020. okt. 15. 17:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Usaban simán lehet ennyi az ára, ugyanis ott a 2018 már eladhatattlan kifutott modell..

Ruhában, sporteszközökben, de meg sok automárkánál is így működnek... ruha a leg szembetűnőbb, amit nem tudnak eladni az adott szezonban, az töredéke árért megy outletbe...

Így lesz egy $300-os northface kabát $10... sokszor gyakorlatilag hasraütésre áraznak az outletekben... ki szoktam menni évente-2évente bátyamhoz, és csak ruhából bevásárlásért megeri azt a nyamvadt 300ezret a repülőjegy, egy lengyel csomagküldővel meg vám nelkül haza lehet küldeni...

2020. okt. 15. 22:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Usaban vannak olcsobbak is.
2020. okt. 17. 00:53
 5/8 anonim ***** válasza:

USAban se lehet ennyi az ára, akkor se ha 2018-as, ha a hivatalos oldalon is sokal drágább: [link]

Már a kérdező is írta, hogy az oldal átverés.

2020. okt. 17. 11:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Mint látod a hivatalos oldal is 4000 ről árazta le 2000valahányszazra... így simán lehet, hogy mas bolt meg a raktárkeszletét leviszi akár 2000alá is... mivel ahogy mondtam, USA-ban a 2018as már eladhatattlan kifutott termék.
2020. okt. 17. 22:24
 7/8 A kérdező kommentje:

Amit az 5-ös linkelt, az gyengébb felszereltségű, és még így is sokkal drágább, mint amit én linkeltem.

Egy ilyen kashima villa van olyan áron újonnan, mint amilyen áron a biciklit árulják fent. Lehet, hogy vannak olcsók az USA-ban, de ez a 2000 dollár túl szép lenne, hogy igaz legyen.

2020. okt. 17. 22:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Itthonról megrendelni valóban túl szép, mivel a vámmal meg útiköltséggel nem számol általában senki... de ha kint veszel, ott bizony vannak ilyen leárazások.
2020. okt. 17. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!