Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hátsó mtb teleszkóp miért nem...

Hátsó mtb teleszkóp miért nem lockol be?

Figyelt kérdés

12 bar-t ír a használati, fel is van fújva, lock pöcök zárt állásban mégis van rugózás aszfalton. Zavaró, hogy elnyeli az energiát a rugózás, olyan érzés mintha lassabban haladnék.

Mi a megoldás?

A gumigyűrű ami nem tudom pontosan mit jelez, elvileg azzal lehet beállítani a megfelelő keménységet a testsúlyhoz? nem tudom.

Mengyelejev Ra

Közben babráltam vele és eddig az a lock kar mindig körbe forgott és most már nem. Lehet ez volt a baj. Nem tudtam, hogy az a kar a hátsó telón el tud akadni és nem lehet tovább forgatni.

Eddig két állásba raktam 5 óránál volt nyitva és 7 óránál volt zárva de körbe lehetett forgatni az óramutató járásával megegyező irányban. Most meg elakadt 7 óránál és nem megy tovább.

Lehet ez egy menetes kar?

Azt hittem örökké körbeforgatható.

2020. okt. 11. 22:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Azt sem tudod mit csinálsz és pontosan ezt írod le nekünk, hátha mi jobban tudjuk nálad...

Milyen rugóstag? Milyen vázban van?

2020. okt. 12. 19:06
 2/2 A kérdező kommentje:

"Milyen rugóstag?"

Mengyelejev Ra

2020. okt. 14. 04:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!