Hátsó mtb teleszkóp miért nem lockol be?
12 bar-t ír a használati, fel is van fújva, lock pöcök zárt állásban mégis van rugózás aszfalton. Zavaró, hogy elnyeli az energiát a rugózás, olyan érzés mintha lassabban haladnék.
Mi a megoldás?
A gumigyűrű ami nem tudom pontosan mit jelez, elvileg azzal lehet beállítani a megfelelő keménységet a testsúlyhoz? nem tudom.
Mengyelejev Ra
Közben babráltam vele és eddig az a lock kar mindig körbe forgott és most már nem. Lehet ez volt a baj. Nem tudtam, hogy az a kar a hátsó telón el tud akadni és nem lehet tovább forgatni.
Eddig két állásba raktam 5 óránál volt nyitva és 7 óránál volt zárva de körbe lehetett forgatni az óramutató járásával megegyező irányban. Most meg elakadt 7 óránál és nem megy tovább.
Lehet ez egy menetes kar?
Azt hittem örökké körbeforgatható.
Azt sem tudod mit csinálsz és pontosan ezt írod le nekünk, hátha mi jobban tudjuk nálad...
Milyen rugóstag? Milyen vázban van?
"Milyen rugóstag?"
Mengyelejev Ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!