Fixi kerékpár inkább csak oda való ahol egyenes a talaj?
Azért a duna-tisza közén nem látom sok ertelmét a 1x12nek vagy esetleg egész hollandiában és grandplants sem kimondottan aza dimbens-dombos táj. Budán ,hegyes tájon váltos bringa kell, sík vidéken nem kell de lehet. Ezen nincs mit vitatkozni.
Hóbortnak nevezhető de van létjogosultsága.
én ugyan úgy használom a váltót mint pl motoron... indulásnál könyebb fokozat, majd szépen váltokatok lefelé...
Alföldön ugyanannyi jogosultsaga van, mint budán.
Aki ilyet ír, hogy síkon nincs értelme az látszik, hogy egyáltalán nincs képben.
Jobb ha az ilyen inkább szépen csendben marad...
Szerintem eléggé képben vagyok 25éves brigás multal ès versenyzéssel. Ott kell a válto ahol elfogy az erő. A budai oldalon pláne befelé a dunátol van létjogosultsága a váltonak.(nem albertfalva meg lágymányos).
Fixinél ott szúrjákel az emberek hogy brutál áttételeket tesznekfel-3:1 4:1.ehez a méretes kerék és jónehéz lesz tekerni elis megy kedvük,egy kis domb is legyüzhetetlen hegyé vállik.
"Szerintem eléggé képben vagyok 25éves brigás multal ès versenyzéssel."
Hát ezek szerint mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!