Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért van ennyi eladó használt...

Miért van ennyi eladó használt kerékpár?

Figyelt kérdés
Miért akarnak az emberek megszabadulni a használt kerékpárjuktól? Értem én,hogy az újabb az jobb elv létezik, de miért nem javíttatják meg ha rossz? Létezhet,hogy egy komplett kerékpár felújítás többe kerül mint egy "jó minőségű" közel 100 ezres bicaj?

2020. szept. 30. 16:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én azt látom, hogy nagy lendülettel megveszik a kerékpárt, hogy majd túráznak, meg persze jó lenne fogyni is, aztán hamar alább hagy a lendület, és csak porosodik, míg a végén inkább eladják. Nekem is így lett cirka fél áron olyan 29-es használt montim amin még az árcédula is rajt volt.
2020. okt. 1. 03:29
 12/19 anonim ***** válasza:

Az emberek egyik fele megveszi nagy lelkesedéssel aztán nem használja. Ahogy a szobabiciklik és egyéb otthoni fitness gépek is sok helyen ruhaakasztóként végzik.

A másik fele pedig komolyan elkezd biciklizni és kevés lesz neki a mostani, feljebb akar lépni.

Plusz van pár ember, aki abból él, hogy külföldről hoz be használt, de újszerű bicikliket és itthon eladja. Ahogy az autókat, a bicikliket is gyakrabban cserélik nyugaton, mint nálunk.

2020. okt. 1. 07:34
 13/19 anonim ***** válasza:

Nekem is ez a fizu kiegészítésem, értek a bringákhoz, es olyan keresőszavakkal keresgélek remdszeresen, amikről lerí, jogy az eladó nem tudja mit ad el...

Sajnos futottam már így lopott bringára is... de 1 mindig íratok adásvételit, majd mielőtt eladom, átfutom a szükséges adatbézisokat, hogy keresik e a váz számot...

Bicigli, kerégpár, mountain bike (érdekes ezt le tudják írni, de a biciklit nem) versenybicikli...

Legújabb szerzeményem versenybicikli hírdetés volt jofogáson, tulaj álítólag németben vette 1 éve de nem használja és hazaköltözött pénz kell neki.

Bianchi nirone7 tiagra szettel szerelve,

Álítolag csak megnézte, hogy más mennyiért árulja, és feltette anál olcsobban, így lett az árazása 100.000ft... nos szerintem amit ő talált az claris szettes volt...

Meg teszek vele par kört velencei tó körül, aztán eladom 250körül lazán.

2020. okt. 1. 07:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan szép kártyára vették mondjuk, és most kp-ra akarják váltani.
2020. okt. 1. 10:47
 15/19 anonim ***** válasza:

Vége a Covid miatti első nagy felbuzdulásnak. A taavaszi karantén idején nem hogy használt, de új bringát sem lehetett venni, mert mindenki tekerni akart.

Aztán kiderült, hogy minden biciklit hajtani kell, igazából a karantén sem olyan veszélyes, aztán vége is lett, meg jön a tél is...

2020. okt. 1. 14:48
 16/19 anonim ***** válasza:
E-bike ra váltanak van rá támogatás.
2020. okt. 1. 19:39
 17/19 anonim ***** válasza:

Az első bringa szinte sosem lesz jó. Egy kezdő nem tudja még, hogy mire akarja használni. Így egy szezon után vagy leáll a bringázással vagy keres egy olyan bringát, ami már valóban megfelel az igényeiek.

Egy ideig lehet tuningolni egy bringát, de Trabantból nem lesz Porsche akkor sem, ha piros féknyergeket teszel rá. Egyszerűbb venni egy szinttel jobb bringát, a régit pedig eladni.

2020. okt. 2. 12:10
 18/19 anonim ***** válasza:

Ja én tuningoltam,de egy ponton túl már értelmetlen lett volna.

Észszerübb volt ujjat jobbat venni.

2020. okt. 2. 21:37
 19/19 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék, szerintetek, hol van az a pont, ahol már nem lehet "tuningolni" értelmesebb ujat venni...

Bocs de ezek a szavak... kb mintha egy 10éves kissrácból jönnének akinek fingja nincs a bringákról és tuningnak tartja ha lámpa kerül a bringára...

2020. okt. 4. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!