Lehet azt előre tudni valahonnan, hogy milyen színű lesz jövőre az UMF Hardy 4Disc? És a felszereltsége fog változni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 18:01
1/3 anonim válasza:
nem tudom.de ne is gondolkodj UMF ben szerintem.ha dirt biciklit akarsz akkor KONA.Én egy KONA FIVE-O t használok és tökéletes.
2/3 anonim válasza:
Nézd az amerikai honlapot, ott biztos fél évvel előbb forgalmazzák a cuccokat így már előre lehet látni a színét. De én azt tanácsolom szard le a színét, 1részt mert le lehet festeni másrészt meg nem mind1, bicózni kell. És a legtöbbször a felszereltségen nem sok minden változik, szerintem most se fog túl sok minden pár évig.
3/3 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel! KONA a nyerő dirt és downhill téren, meg még talán street is. ( Nekem Kona Shred és Kona Stuff hibrid keverékem van single speedesítve és tökéletes :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!