Ktm vagy Cannondale?
Hm, szerintem a Cannondale.
Mindkettő karbon?
A Cannondale lefty, vagy sima villás?
Hát, ha láthatóan kopottabb a KTM, akkor tényleg inkább a Cannondale.
Nyilván az alu nehezebb, a karbon könnyebb, és talán erősebb (cserében sérülékenyebb). Karcos és láthatóan használt karbonvázas bicajt én nem vennék. A Cannondale-t pedig lehet utólag fejleszteni.
De talán jönnek még páran véleményezni.
Szerintem vedd a Cannondale-t.
Én azt venném.
Az én személyes indokom egyértelműen az aluváz lenne. Ha csak a kettő közül választhatnék, akkor az aluvázast választanám. Egyrészt a Cannondale élettartam garanciát ad a vázra (azt nem tudom, hogy a második, harmadik stb. tulajdonosnak is, vagy csak az eredetinek, ennek utána kellene nézni, mindenesetre ez nem rossz), a KTM 5 évet; másrészt, ha valami repedés vagy törés lesz, elvileg az alu könnyebben javítható.
A felszereltség szerintem másodlagos, az fejleszthető, nem feltétlenül gazdaságosan, de lehetséges. Ha viszont a váz rossz, akkor az szívás. Használtan karbon vázat nem vennék (én a magam részéről újonnan sem, de az a helyzet, hogy nem is én vagyok a célközönség).
(Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy én az acélt preferálom, de az is igaz, hogy nem montiban utazom.)
TR75 elhiszem. De en sajnos enyire nem ertek hozza. Pont ezert felek tole hogy ramsoznak valami szart. Szerintetek ez a bringa meger enyi penzt? [link]
Koszonom az epito jellegu valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!