Van olyan, hogy nem lehet beállítani a lötyögő villát?
Figyelt kérdés
Régi monti szerüség. Használni akarom de előbb be kéne állítani mert ha fékezek koppan egyet az eleje. De csak az első fékkel. Apa szerint nem régóta csinálja. De sajnos nem tudom beállítani a neten talált videók alapján. Lehet nem jól csinálom vagy lehet hogy valami belül már nem jó? Elvittük már szerelőhöz aki azt mondta hogy más a geometriája a fejcsőnek. Van ilyen? :D Szétverte a villa a fejcsövet vagy mit jelent ez? :D Amikor elhozta a bicajt, elvileg jobb volt valamivel, de most már megin nagyon laza. Érdemes elvinni másik szerelőhöz vagy tényleg eldeformálódott? Hogy tudhatnám én azt meg?2020. aug. 21. 19:38
1/6 anonim válasza:
ha rommá van kopva kormánycsapágy akkor annyi.
milyen szerelő az aki nem tudta megcsinálni? cser és kész.
az is lehet, hogy a "teló" kopott el és az koppan
2/6 A kérdező kommentje:
Kicserélték. Emlékszem hogy más színű volt rajta. Teló nincs a biciklin. Ha behúzom a féket és tologatom a bicajt és megfogom alul a fejcsövet érzem ahogy mozog a villa de csak kicsit.
2020. aug. 21. 20:37
3/6 anonim válasza:
ja hogy teló nincs. bocs!
akkor rosszul állították be a csapágyat.
lehet raklamálni
4/6 A kérdező kommentje:
Igazából szívesen megcsinálnám. Csak azt akarom tudni hogy van-e olyan hogy ha mondjuk sokáig nem állították be és úgy használták, akkor a váz elveszti a formáját és már nem is lehet megcsinálni mert mondjuk a csapágy lötyög vagy nem tudom mi lehet még ott. Vagy ez csak nagyon durva használat mellett lehet?
2020. aug. 21. 20:49
5/6 anonim válasza:
milyen csapágy?
a csapágyak szétkopnak ha nincsenek rendesen beállítva - bár nem 1 hét alatt
ezt már nézted?
6/6 A kérdező kommentje:
Még nem néztem. Köszönöm. Az enyém amúgy menetes. Akkor tehát ha sokáig lazán használja valaki, akkor magának a váznak nem lehet baja, csak a csapágynak meg a villának?
2020. aug. 21. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!