Az országúti kerékpár ( TDF) az csapatsport vagy egyéni sport?
Figyelt kérdés
2020. aug. 15. 20:16
1/10 anonim válasza:
Ha jól tudom, alapból egyéni, de van váltó is
2/10 anonim válasza:
Alapvetően egyéni címekért megy a verseny, de csapatként kell funkcionálni az egyéni sikerekhez is. Elég,ha csak a sprintek előtt, vagy a szökevények üldözésekor összeálló "vonatokra" gondolunk. De a hegyi segítők, vagy a kulacsokért hátramaradó"vízhordók"is a csapat nélkülözhetetlen részei.
3/10 anonim válasza:
Profi szinten egyértelműen csapatsport.
4/10 anonim válasza:
Alátszat ellenére csapatsport. A sprintereket a csapat próbálja felvezetni, helyzetbe hozni. Az sárga trikóért menő csapattagot pedig mindenben segítik. Vezetnek neki, ha leszakad, akkor bevárják és felviszik a sorra, átadják a kereküket, brngájukat, stb.
5/10 anonim válasza:
#1 milyen az a váltó? Viszi a bringás a stafétabotot a hóna alatt, vagy a csomagtartóra gumipókozza?
6/10 anonim válasza:
#5!
24 órás (vagy rövidebbebb, pl. 10, 12 órás) versenyeken szokott lenni csapatváltó, de ilyen versenyek inkább MTB-ben szoktak lenni, outiban ritkább.
7/10 anonim válasza:
csapat sport. A tdf-en talán 1950óta nem lehet egyéniben indulni.
A látsza persze csalóka,hogy mégis evy valaki nyerimeg,nem a csapat. Na a dolog lényege az,hogy a csapatban van egy olyan aki mindehol jó. Hegyen,sprintben,időfutamban. A többiel csak ebben-abban, ők segitik a jót.
Mint az auto versenyben ott is egy valakinyer a többiek segitik,kiszolgálják.Csak a bringanál nincs box utca.
8/10 anonim válasza:
#7!
Az összetett győztesek és esélyesek a legritkább esetben jó sprinterek.
9/10 anonim válasza:
7vagyok.példának írtam arra tökéletes.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2020. aug. 31. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!