Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen megbízható férfi...

Milyen megbízható férfi kerékpármárkák vannak? Használtat keresek 100.000-ig.

Figyelt kérdés
Gepida, Kellys, Pegasus ezeket ismerem csak, és férjemnek szeretnék venni egy trekkinget. Nekem Pegasus Avanti van, imádom. Milyen márkák vannak még ami megbízható? Köszi.
2020. aug. 14. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:
67%

Elsősorban nem a márkától, hanem az alkatrészek minőségétől és állapotától függ a megbízhatóság. Az alkatrészeket minden gyártó a nagy beszállítóktól veszi, mint pl. a Shimano. Viszont ezeknek is vannak belépő cuccai, mint a Shimanonak a Tourney, és csúcsminőségű alkatrészei, mint a Deore XT.

Ha csak az ismertebb márkákat soroljuk fel, akkor is nagyon hosszú lista lenne. A felsorolt márkák is csinálnak olcsó és nem túl jó valamint drága és jó bringákat. Használtan 100 körül ki kéne jönni egy jónak, de nem ártana olyannal nézned, aki ért hozzá, mert nem lehet pár sorban kioktatni az alkatrészek típusrairól, állapotfelmérésről. Ami fontos, hogy a magasságának megfelelő vázméteretet válassz! A piac mostani állását nézve ezzel már pár bringára szűkülhet a kínálat.

2020. aug. 14. 20:38
 2/5 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszod. Igen, sejtem, hogy hozzáértő kellene ....

Vázméret, igen fontos, épp nézegettem az oldalakat ... Szerinted 183 cm-hez mekkora kellene? Nagyon szépen köszönöm.

2020. aug. 14. 21:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy megbízható márka. Van olyan gyártó, amelyik csúcsgépét bármikor megvenném, de alsóbb szinten a vázon is vannak nagyon rossz megoldásai.
2020. aug. 15. 02:52
 4/5 MGéza ***** válasza:

Szerintem itt nézelődj, elég szép szűrőket lehet beállítani, ár vázméret, satöbbi.

[link]

Jófogáson márkára szűrj az adja ki a legtöbb találatot, nehezebb kibogarászni, de ott is kifoghatsz jó vételt. Az orangebike.hu kínálatát is érdemes átnézni de ha a testbike aprót átnézed, ott rendszeres hirdető az a cég is, tehát nem kell külön megnézned a honlapjukat.

Egyébként tényleg az van hogy leginkább a felszereltséget nézd mint a márkát, Acera-Alivio az a szint amitől érdemes nézelődni, villa szinte egy kategóriás minden trekkingen: Keveset rugózik és igen kemény. Levegős villa, tehát könnyebb kivitel leginkább Alivio vagy SLX-Deore felszereltségtől jellemző.

Ez például szerintem teljesen korrekt gép, 55-ös vázmérettel még megfelelő is lehet:

[link]

2020. aug. 17. 15:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Juj de jó, köszi a segítséget.
2020. aug. 19. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!