Használt, olcsó noname biciki eladása Budapesten - hogyan érdemes ?
Figyelt kérdés
15 éve kb. 50e ft-ért vettem egy városi biciklit, amit már nem használok és csak a helyet foglalja (baja nincs, csak régen volt már használva). Örülnék, ha 10-20e ft-ot kapnék érte. Ebben a kategóriában hogy tudom a legkevesebb idő és energia ráfordítással eladni ? Vannak-e boltok ahol az ilyesmit megveszik?2020. aug. 4. 11:50
3/6 anonim válasza:
Neten hirdesd meg (Jófogás, vatera, FB csoportok stb.). Biztos lesz rá jelentkező.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de az apróhirdetés nálam nem tartozik a "legkevesebb idő és energia ráfordítás" kategóriába. Olyasmit keresek, ahová elviszem a biciklit és a kezembe teszik a pénzt. Megértem és elfogadom, hogy így pénzben bukni fogok ahhoz képest, mintha apróhirdetésben adnám el, de az időmet és az otthoni nyugalmamat/privátszférámat értékesebbnek gondolom annál, mint amennyi pénzt elbukok ezzel.
Tavaly adtuk el a család előző (szintén 15 éves) autóját, elég érdekes tapasztalat volt, nem szeretném mégegyszer, hogy mindenféle "érdekes" emberek telefonáljanak a leglehetetlenebb időpontokban, hogy "tesó, nem tudnád-e MOST kihozni ideodaamoda", vagy idejöjjenek hozzám a maguk stílusában alkudozva. Az egy jó lecke volt.
2020. aug. 4. 13:56
5/6 anonim válasza:
Akkor köss rá biztosítást és támaszd le a Teleki téren. :-)
6/6 anonim válasza:
Mondd ki bátran, cigányok voltak. Nem merik használni az emberek ezt a szót úgy látom. Cigány, az összes rossz és negatív tulajdonságával együtt... 1-2 felsorolva a válaszodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!