A Strava-n ki hozta létre az adott "szegmenst"? Ezt hol lehet megnézni? És amúgy bárki bárhol kijelölhet ilyen szegmenst?
hát azt nem tudom meg lehet-e nézni hogy ki hozta létre, én még nem találtam meg...
de saját magad is hozhatsz létre természetesen!
A szegmensek alatt van egy Create a new segment gomb, arra kattints!
aztán szépen végigvezet a lépéseken hogyan kell.
Nem nézheted meg, ki hozta létre, bár ha nincs sok teljesítője a szegmensnek, akkor rá lehet jönni, mert csak annak az embernek egyezik 100%-ban a trackje a szegmensen.
Igen, bárki létrehozhat. Annyi, hogy lehet publikus és privát szegmenst is létrehozni, a privátot nem látják mások, de a publikus is hidden lesz, ha nem elég népszerű, azaz a térképen alapból nem találod, és ha teljesíted, akkor a hidden szegmensek között lesz az eredmény, kivéve ha csillagozod (star segment). De van mondjuk 3rd party térképrs kereső, ahol ezek is rajta vannak, én találtam így érdekeseket a környékemen.
Értem, köszi!
Még annyit, hogy adott szegmens top akárhány teljesítői közé csak azok kerülnek, akik a szegmens létrehozása után jártak azon a szakaszon, vagy azok is, akik korábban teljesítették és rögzítették útjukat?
Szóval értitek, ha olyan helyre teszek szegmenst, ahol még sose volt, de már csomóan tekertek arra és rögzítették, akkor őket is beteszi a program?
igen, be! minden arrajáró felkerül a listába. De ahogy az előttem szóló írta kell idő míg végigfut a rendszeren, úgyhogy azonnal nem fogod látni a teljes listát!
én már vagy 100 szegmenst hoztam létre a környékemen, szinte minden fontos ponthoz kötődik egy. De mivel nem vagyok nagy bringás tök jó látni hogy hogyan versenyeznek a nagyok a KOM/QOM-ért :)
" tök jó látni hogy hogyan versenyeznek a nagyok a KOM/QOM-ért :)"
Hogy érted a látni-t? HOl lehet azt látni? Vagy arra gondolsz, hogy rá mész egy szegmensre és ott a top10, amit döntögentek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!