Androidra alkalmazás?
GPS rögzítő alkalmazást keresek, amelyik ment KML-be, vagy GPX-be, és utólag a nyomvonal bármely rögzített pontján meg tudom nézni az akkor aktuális sebességet, magasságot, irányt ilyesmit, és ezek összegzését (min-max) is.
Próbáltam anno a GeoTracker alkalmazást, de az Google Maps-et használ, illetve fordítva jeleníti meg a színeket (piros lassú, zöld gyors, zavaró...), aztán próbáltam a GPS Logger nevű progit, de ez nem tud csak legnagyobb sebességet és átlagsebességet megjeleníteni, pontról pontra nem tudom megnézni, pedig jó lenne mert amúgy egyszerű alkalmazás.
GPS Logger for Android meg igazából olyan semmilyen.
Mást meg nem ismerek, ami vagy csak rögzít és jó részletesen, vagy olyat ami nem Gmaps-et használ megjelenítéshez.
a strava is jó.
ha feltöltöd akkor gépen a böngészőben megnyitva az adott menetet bal oldalon a 3 pöttyre kattintva van olyan, hogy export GPX. katt és letölti, aztán azt csinálsz vele amit akarsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!