Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Tudnátok segíteni abban hogy...

Tudnátok segíteni abban hogy megéri-e ez a kerékpár?

Figyelt kérdés

[link]

Ez az a bicikli érdekelne a véleményetek

2020. júl. 11. 13:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha néha akarsz tekergetni, arra jó. Ha rendszeresen, akkor alu váz, alu felni, tárcsafék, első teleszkóp az belépőszint lenne 2020-ban.
2020. júl. 11. 13:36
 2/11 anonim ***** válasza:
#1 egy egy aluvázas bringa, oda van írva (6061). Az első villa ami acél. Első teleszkóp nem muszáj, tárcsafék szintén nem muszáj. Gondolom kérdező nem véletlenül ebben az ársávban nézelődik. Adjon ki 2x annyit egy már elfogadható minőségű bringáért, amit lehet ki se használ?
2020. júl. 11. 13:39
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem valószínű hogy rendszeresen nagxobb távra használnám csak suliba apámhoz átmenni ami kb 6km tehát az sem nagy táv. A mostanit szeretném lecserélni mert recseg ropog és már kicsi. Várok még véleményeket ha vannak😊🙏 jaa és ha hasonló árkategóriában tudtok kerékpárokat mondani amik szerintetek jók azt nagyon megköszönném.
2020. júl. 11. 14:22
 4/11 TR75 ***** válasza:

Szerintem ez nem rossz vétel, vedd meg nyugodtan.

Bár ilyen városi rohangálósnak inkább valamilyen city/trekkinget lenne érdemes.

2020. júl. 11. 14:36
 5/11 A kérdező kommentje:
4.igenn tudom de ehh nem igazan tetszenek
2020. júl. 11. 14:47
 6/11 A kérdező kommentje:

És még egy kérdés. Ha választani kellene a kettő kerékpár közül melyiket választanátok?

[link]

[link]

2020. júl. 11. 14:53
 7/11 TR75 ***** válasza:
Nincs gond addig, amíg tisztában vagy a monti hátrányaival a városban. Ha tetszik, vedd meg nyugodtan. Idővel kell majd rá költened, a bicaj már csak ilyen. De szerintem nem jársz vele rosszul.
2020. júl. 11. 14:54
 8/11 TR75 ***** válasza:
Ez a teleszkóp valószínűleg gagyi. Inkább a Capriolo.
2020. júl. 11. 14:56
 9/11 anonim válasza:

Én inkább használtan néznék valami jobbat, egyiket sem venném meg...vackok.

[link]

[link]

[link]

[link]

Nézz szét, jobban megéri, ha értesz hozzá s nem gond kis javítás itt ott, ha kell.

2020. júl. 11. 20:18
 10/11 anonim ***** válasza:

#9 írta hogy a mostani kicsi. Szerinted ha vesz egy 26-ost, nem lesz megint csak kicsi neki? Még a 27.5 is kicsike.

Min 28-as, vagy 29er-t érdemes. Azt ha megtekered, haladós tud lenni.

2020. júl. 12. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!