Ez kerékpár eltulajdonítási kísérlet lehetett?
egy ilyesmi zárral kötöttem le és a sárga vonal előtti műanyag rész szét volt törve
csak a lánc rész az ilyen gyűrűs
Valószínű, igen. Szerencséd volt hogy nem vitték el... Mocskos egy fajzatok akik ilyet tesznek. Érdemes lenne regisztráltatnod (nem reklám, csak én is ezen gondolkodom, azért egy 190 ezer forintos bringát már érdemes lenne...)
hát a számzáras lakatot dobd el minél messzebbre. Valszeg szerencséd volt és megzavarták a lopót. Vagy balfék volt. A számzáras lakatokat néhány másodperc alatt ki lehet nyitni. Kulcsos lakatot vagyél!
A másik linkelt lakat sem életbiztosítás (nekem is hasonló van...) mert valójában a burkolata az műanyag olcsó vacak és a belső részében pedig egy 5 mm átmérőjű sodrony van. Gyakorlatilag talán még vékonyabb mint ami azokban a spirális zárakban van... Úgyhogy ha valaki csapszegvágóval megy lopni annak ez sem akadály. de talán az ostobább tolvajokat eltántorítja.
azt a zárat amit nem lehet elvágni nem akarod kerékpáron cipelni, mert minimum 50-60 kiló lenne :D
az a jó zár ami azt mondja a tolvajnak: ne engem akarj elvágni, mert soká fog tartani, hanem a mellettem lévő zárat nézd!! milyen kis vékony, azt könnyű lesz szétroppantani, csak 1-2 másodperc!
és ha a melletted lévő bicajt viszik el nem s tiedét, már nyert ügyed van
amúgy meg nézzétek meg a tolvajkergetők záras különkiadásait:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!