Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 26os mtb bringa,a hátsó kerék...

26os mtb bringa,a hátsó kerék néha"kattog "mikor tekerem,és ha mozgatom akkor lötyög oldal irányba. Tekerésnél is balra mozog. Csapágyazni kell vagy tengelyt cserelni? Egy hatso kerék a neten használtan is drága, a javítás mennyi lehet penzbe,idobe?

Figyelt kérdés
2020. júl. 5. 08:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet a típus ismerte nélkül megsaccolni sem az árakat.

Ha ipari csapágyas és kapható hozzá csapágy, akkor darabja 2000 Ft körül lesz, de lehet, hogy 4 kell bele + munkadíj.

Ha egy XTR csapágy és rotort kell benne csélrni, akkor az 40.000 Ft-tól indul.

De lehet, hogy csak be kell zsírozni és normálisan meghúzni.

2020. júl. 5. 09:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha mar kattog is, akkor ott jo esellyel reszeltek a csapagynak. Mivel a '26-os MTB' meglehetosen tag fogalom, tenyleg nem lehet meg csak saccolni semi mibe fog ez kerulni. Nekem. pl. kb. 1200 forintom 'banta', ugyanis annyira regi biciklim van hogy csak tengelyt meg 2db golyoskosarat kellett venni, kipucoltam a cseszeket, feltoltottem zsirral, osszeraktam, es megy mint az uj...
2020. júl. 5. 10:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Ahogy itt írják, a nulla Ft-s kónuszmehúzástól a több tízezer Ft-s kárig terjed az ismeretlen tipusu kerék problémája. Vidd be egy bringaműhelybe.

"Egy hatso kerék a neten használtan is drága"

Azért kell újat venni, mert úgy már 10 ezer Ft táján megvehető.

2020. júl. 5. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!