Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Nagyon nyikorog a fékem. Mi a...

Nagyon nyikorog a fékem. Mi a tehendő?

Figyelt kérdés
Mechanikus tárcsafékem van, amikor a hátsó féket be húzom nagyon "visító" hangja van. Ez kopott betétre utalna? Tudnátok segíteni?

2020. jún. 26. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Tisztitsd meg tárcsát.

A kopott fékbetét inkább daráló hangot ad.

De a biztonság kedvéért nézzrá.

2020. jún. 26. 17:38
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem mindig vonyít a mechanikus tárcsa... jobb mint a csengő :D

a fékbetét felületének peremét le kell kicsit törni csiszolóváaszonnal, illetve úgy kell beállítani hogy a menetirány szerinti eleje érje először a tárcsát. ettől kicsit halkabb lesz.

2020. jún. 27. 00:35
 3/4 A kérdező kommentje:

A második válaszolónak. Hát tényleg jobb mint a csengő, de amikor több száz m-et fék segítségével kell menni legszívesebben azt kívánod hogy bár meghalnál. Ha taszítom és be húzom akkor is rohadt hangos. Én próbáljam meg csinálni vagy inkább vigyem

szervizbe?

2020. jún. 27. 08:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

tudom, dombon lakom :DD

ha nem értesz hozzá akkor inkább szervize vidd.

elég könnyen el lehet állítani úgy, hogy már nem fog fogni. vagy belever a féktárcsába.

2020. jún. 27. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.