Kands Galileót vagy Csepel Landridert érdemesebb venni?
Talán-talán a Landrider.
Ami ellene szólhat, az az acél váz, ami elég nehéz. Ugyanakkor az acél mellett szól az, hogy sokkal könnyebben javítható (ha rozsdásodik, vagy törik).
A Galileo mellett szól a fékváltókar (a Landrideren marokváltó van, ami nem rossz dolog, de nedves időben/esőben problémás lehet, mert csúszik a kéz, ráadásul a mai Revoshift váltók elég silány minőségűek, viszonylag könnyű őket túlhúzni - bár az is igaz, hogy gyorsabbak a fékváltókarnál), meg a könnyebb súly.
Nekem Landriderem van, 17 éves az idén, látszik már a kora, a téli sós víz ki is kezdte, többször volt hegesztve a váz, de amúgy bírja a strapát.
Arra meg mindenképpen számíts, hogy mivel olcsó alkatrészekkel szerelik ezeket a bringákat, használattól függően pár év alat sok dolgot fogsz cserélni rajta.
Őszintén szólva én a Kandsról életemben nem hallottam, szóval a minőségéről nem tudok mondani semmit, nálam a Landrider lenne a befutó a kettő közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!