Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mitől szálltak el így a...

Mitől szálltak el így a használt kerékpár árak?

Figyelt kérdés

3-4 éve vásároltam egy használt országuti kerékpárt Tiagra váltással szettel 130.000Ft-ért, a bolti ára akkor 200-250.000Ft körül volt.

(Nem lopott vagy hasonló !)

Jó áron vettem meg és máig szeretem.

Mivel rengeteget dolgozok és nem akarok bicós ruhába bújni max 1 óráért és csak max 10km mennék így gondolkododtam egy 29er MTB -n erre a legéletképesebb alap felszereltségű is majdnem 200-ezret súrolja (találtam egy sprint nevűt állítólag Olaszországból ered na az tetszett még de nem tudok róla semmit)

Btwin meg Mali és hasonlókat inkább kerülném, tudom Rockrider 520-at is vehetnák 90-ért de az nem megy úgy, mint egy márkásabb a geo sokat jelent.

Így azon filozóm, hogy kross kerékpárt veszek, de az meg majdnem mint egy országuti és a nagyon Köves, sáros utakat szerintem nem szeretné.

De én meg 150-nél többet nem akarok költeni rá.

2020. máj. 31. 13:41
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Semmi tényt nem mondtál, csak a tévképzeted ismételgeted és minden hozzászólásoddal bizonyítod, hogy fogalmatlan vagy a témában.

Azt sem fogtad fel, hogy egy vitában érvek kellenel a másik meggyőzéséhez.

Vagy felfogtad, csak azt hiszed, hogy senki nem látja, hogy nincs egy érved sem.

2020. jún. 1. 12:56
 22/31 anonim ***** válasza:
56%
Leírtam már, az, hogy te nem fogod fel az már nem az én hibám. Sajnálom, hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban...
2020. jún. 1. 13:28
 23/31 anonim ***** válasza:
90%

"Mivel rengeteget dolgozok és nem akarok bicós ruhába bújni max 1 óráért és csak max 10km mennék így gondolkododtam egy 29er MTB -n"

"Btwin meg Mali és hasonlókat inkább kerülném"

Kicsit ellentmondásos ez nekem: 10km munkába járásra miért ne lenne jó egy Btwin vagy Mali bringa? 150-ért ezekből már újonnan is jót kapsz, legalábbis napi 10 km-t biztosan kibírnak, főleg úgy, hogy gondolom nem a meredek sziklás hegyoldalon keresztül jársz dolgozni. Ilyen felhasználásra még egy teszkós Neuzer is jó lehet a keretösszeg feléért, és azért a fent említett két gyártó messze ezek fölött van minőségben. Az emberek nagyon nagy része filléres szarokkal jár dolgozni, mert vagy nem telik többre, vagy csak fél, hogy a drágább bringát ellopják. És odaérnek vele majd haza.

2020. jún. 1. 19:35
 24/31 anonim ***** válasza:
47%

22!

Te vagy a fakanál! :)

2020. jún. 1. 19:52
 25/31 anonim ***** válasza:
52%
#24 jaj fogd már be légyszi, ne égesd magad
2020. jún. 1. 20:00
 26/31 anonim ***** válasza:
23%

25!

Te vagy az, akinek ha nem tudnak eladni valamit 150-ért, akkor fel kell vinni az árát 700-ra. Ha még így sem veszed meg, akkor le kell akciózni 600-ra és rohanni fogsz vásárolni és még büszkén is hirdeted, hogy vettél egy 700-at érő cuccot 600-ért.

2020. jún. 1. 20:04
 27/31 anonim ***** válasza:
61%
Te már csak tudod. Te mindent is tudsz. Te olyan okos vagy, hogy csak na.
2020. jún. 1. 20:23
 28/31 anonim ***** válasza:
47%
Kérdezd K. Gerit.
2020. jún. 4. 20:32
 29/31 A kérdező kommentje:

Srácok, most nézem, hogy a Kellys kerépárok bitang jó áron vannak.

És azt mondják jófélék. A Merida, Cube, Giant, Trek ennyi pénzért csak belépőt ad .

2020. jún. 7. 08:24
 30/31 MGéza ***** válasza:
76%
Kicsit köves, sáros utak egy cross-trekkingnek mióta jelentenek akadályt? Szerintem nem jelentenek. Esetleg annak aki országúti gumival szereli, annak igen. Gumit terephez kell választani, ennyi. Felmegy arra a szélesebb, kicsit mintásabb is. Átgondolnám a helyedben, főleg ha nincsenek nagy huppanók, nem kell nagy villamozgás, 120mm vagy több. Persze te tudod merre jársz majd vele.
2020. jún. 7. 09:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!