Most mit csináljak? (Tárcsafék)
Figyelt kérdés
Biciklimen alapból 160mm-es tárcsák vannak, de előre rendeltem egy 180mm-es tárcsát és egy adaptert a fékhez. Az adapterhez semmilyen csavart nem adnak, csak alátéteket. A csavar ami a féknyergemet rögzíti, nem éri el a menetet hogyha beteszem a féknyereg és a villa közé az adaptert. Most mit csináljak?2020. máj. 18. 16:59
1/5 anonim válasza:
Hmm , írnék a a forgalmazónak . De bringás pl face fórumokon erdeklődj, lehet van nekik plusz vagy tudnak beszerzést .
2/5 anonim válasza:
Szerintem az adapterhez kellett volna adniuk csavart. Vagy valami márkátlant vettél, amiből kispórolták? Így most venned kell külön csavart. Legegyszerűbb, ha bemész egy csavarboltba, és kérsz megfelelő méretűt.
3/5 A kérdező kommentje:
Azért márkátlannak nem mondanám, főleg hogy kétszer annyibe került mint egy átlag adapter. Igazából nem, nem adtak alapból hozzá, viszont az én hibám is volt, mert azt hittem a jelenlegi fék rögzítő csavar elég lesz.
2020. máj. 18. 21:36
4/5 anonim válasza:
Gondolhattad volna, hogy ennyi tartalék nincs a csavarban. Most jövök rá, hogy nem biztos, hogy csavarboltban kapsz hozzá csavart, mert úgy nézem, hogy mégis csak speckó a csavar. Ahol az adapterben fut, ott nincs rajta menet, szűkebb a keresztmetszet, így tudod állítani a nyerget. Sima csavarral lehet, hogy nem lehet beállítani. Egy próbát azért megér. Vicc, hogy nem adtak hozzá. Shimanohoz jár, legközelebb vegyél azt. Esetleg kérdezd meg a helyi bringaboltokban, hátha tudnak adni. Vagy a csavarbolti csavarból lemunkálod a felső részről a menetet.
5/5 anonim válasza:
Hülyeséget írtam, mert a nyeregnél nagyobb a furat, ott enged állítani. Nem hiszem, hogy az adapternél fontos, hogy legyen egy kis játéka. Jónak kell lennie sima M6 imbusz csavarral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!