Decathlon-os bringákról vélemény?
Figyelt kérdés
Mennyire jó, megbízható stb..2020. máj. 18. 11:56
1/7 anonim válasza:
Mint a többi. A vázakat minden cég egy helyen gyártatja, a felszereltséget meg látod. Annyi, hogy az összerakás, beállítás nem mindig tökéletes, de egy váltó beállítás nem űrtudomány.
2/7 anonim válasza:
Az enyém, egy Rockrider 340 most lesz 3 éves, semmi extrémebb baja nincs, csak ahogy használódik el, kicsit már nyikorog az első fék, de szerintem ez normális. Egyébként 1500km van benne, nagyrésze városban került bele, ahol körülbelül 100 méterenként kell fékezni (lámpa). Én meleg szívvel tudom ajánlani!
Egyébként elég harapós a fék, illetve a váltó is nagyon pontos, valamint gyors! Abban a pillanatban át is megy másik fokozatba, amint átrakod a marokváltót. Pillangóváltónál is hasonló a helyzet, azzal is van tapasztalatom (RockRider 520).
3/7 anonim válasza:
Furák a trekkingjeik mtbk vázgeometriája , a verseny outi stb jók . Ár tartalom arányban tökéletesek sőt tutik a Hervis kamu akcióihoz .
5/7 anonim válasza:
Elég sokfélét forgalmaznak, de az áruházi bringák közül talán a legjobbak. Az induló modellek is sokkal jobbak a Tescos gagyiknál, a drágábbak meg már tényleg komoly gépek. Láttam már Rock Shox telóval szerelt Rockridert is, ami nagyon nem a hipermarketes kategória...
6/7 anonim válasza:
Kinek mi az igenye ... ha igenytelem romhalmazt akarsz olcson, akkor a legjobb valasztas. Hetvegen lemenni a parkba a gyerekkel tekerni egy picit, arra tokeletes. Kozlekedni inkabb a Bubit hasznalnam ... sportra pedig alkalmatlan.
7/7 anonim válasza:
A 30 kilós Bubit, amitől sík úton is kiköpöd a tüdőd... Bravo. Még több ilyen okos, elmés hozzászólást légyszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!