Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért billeg a bicikli ülés?

Miért billeg a bicikli ülés?

Figyelt kérdés
Jól rá van tekerve a nyereg tartó csavar mégis menet közben hátra csuklik az ülés :(
2020. máj. 12. 18:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég sok féle nyereg rögzítési rendszer van, így nehéz megmondani.
2020. máj. 12. 18:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Elvannak kopva azok a kis fogak amik a bilincsben vannak. Nekem előre nyeklett. Kicseréltük, mert a nyekléstől ledarálták egymást a fogak.

[link]

Erre gondolok. Kell egy új.

2020. máj. 12. 18:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Az a fura, hogy új bicikli és egyszer vettem le az ülést, utána meg kb kétszer állítottam rajta :(
2020. máj. 12. 19:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Milyen típusú a nyereg rögzítése? Mint amit a 2-es linkelt, vagy valami modernebb? Tudnál egy képet linkelni, vagy körülírni? Mennyire húztad meg?
2020. máj. 12. 20:00
 5/8 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a fajta bilincs van rajta

2020. máj. 12. 20:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor cseréld ki a linken szereplőre. Egykét nyeklés elég neki, hogy a kis fogak ledarálják egymást.
2020. máj. 12. 21:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus, ilyet valakinek még van képe felrakni egy új bringára? Csicskagyász... Én vennék egy komplett nyeregcsövet normális rögzítővel. Szerintem ez a rögzítő rendszer a legjobb. Arra kell figyelni, hogy a hossz és az átmérő megfelelő legyen.

[link]

2020. máj. 12. 21:08
 8/8 MGéza ***** válasza:
Hát, az egy rémálom rögzítés. Ahányszor találkoztam vele, egyszer sem sikerült fixre meghúzni. Eleve az egy pontos rögzítés nem miatt nem fixálható rendesen. Esetleg megpróbálhatod hogy a csövet vékonyan valami csúszásmentes anyaggal körbetekered és akkor pontosabban illeszkedik a vájatba.
2020. máj. 12. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!