Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Jó minőségű KTM biciklik?

Jó minőségű KTM biciklik?

Figyelt kérdés
2020. máj. 11. 10:13
 1/5 Wadmalac ***** válasza:
93%
Mi a kérdés?
2020. máj. 11. 15:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát, elég sok márkát ismerek, de számomra a KTM mindíg kakukktojás lesz. A motorok miatt elég híres lett, és emiatt sajnos biciklik terén is. Ha megkérdezel egy hozzá nem értő embert, hogy szerinte melyik lehet a legjobb márka, biztos, hogy a KTM-et mondja, illetve bicikli üzletekben is elég elterjedt márka. Viszont arra ilyenkor nem gondolnak az emberek, hogy egy KTM biciklin szinte csak a váz a KTM, a többi cucc meg más márka terméke (és ez a legtöbb márkánál így van). És ezt felejtik el megnézni. Sokan piszkálnak azzal, hogy 250 ezerért a decathlon-ban vettem biciklit, de közben ha ilyen áron végignézek a KTM és hasonló márkákon, akkor az összesen gagyi négyszögtengelyes 3x8-as hajtást, shimano altus váltókat, meg olajos suntour teleszkópokat látok, ameddig az én decathlonosom alatt integrált deore hajtómű, levegős rockshox villa, meg ilyenek vannak. Tehát ne a márkát nézd egy biciklinél, hanem a felszereltséget. A hülyékkel meg ne foglalkozz, akik nem értenek hozzá. Nem lebeszélni akarlak a KTM-ről, de egy nagy márka matricájáért cserébe a bicikliden kb. szemétbe való hajtás, fékek meg villa lesz. (100-200 ezres kategóriáról beszélek)
2020. máj. 12. 13:20
 3/5 Wadmalac ***** válasza:

Nekem van egy Knoxville montim, elég jó összeállítás a katasztrofális SR villát leszámítva, de használtan vettem, nem tudom, mennyi lehetett az új ára, lehet hogy túl van árazva.

Mindenesetre egy privát oda-visszából kiderült, hogy a kérdező országútira vadászik.

Hát mondjuk országútiban biztos, hogy nem a KTM lenne az első ötletem.

2020. máj. 12. 13:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Mountain Bike-os vagyok, tehát nem sok országúti márkát ismerek, de a Specialized, Trek, Cannondale egész jók. Persze ezeknek is megkérik az árát, de legalább egy normális márkától lesz biciklid. Nem tudom mennyit szánsz rá, inkább használtan nézelődj.
2020. máj. 12. 14:06
 5/5 Wadmalac ***** válasza:

A használt tipp jogos.

És nem vagyok benne biztos, hogy az ilyen csilivili márkák közt kell nézelődni.

Ezeknek gyakran azzal tartják viszonylag lent az árát, hogy megdobálják noname alkatrészekkel.

2020. máj. 13. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!