Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mennyiért lehet normális...

Mennyiért lehet normális színvonalú kerékpárt kapni?

Figyelt kérdés
Nem postára járós hanem sport célú kerékpár kéne.
2020. máj. 8. 10:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem márka alapján érdemes választani. Mielőtt ennyit elköltenél, tényleg nem ártana tudni, pontosan mit is szeretnél. Van sok féle szempont, amit figyelembe kell venni, és nekem az jön le, hogy nem igazán vagy ezekkel tisztában.

Egyenes legyen a kormány, vagy országúti (kos)? Elég a 25-28 körüli széles gumi, hadd rázzon, vagy szélesebb kereket szeretnél a kényelem miatt? Fekvősebb, vagy kényelmesebb geometria fekszik neked? Ezek csak a bennem elsőre felmerülő kérdések, pedig országútiban nem is igazán vagyok otthon.

A kerékpáripar már lassan minden igényt lefed, de ha nem volt még normális bringád, valószínűleg te sem tudod, mire is van pontosan szükséged.

2020. máj. 9. 17:55
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem a gyártó a lényeg, hanem a geometria.

Egy jó boltban, ha megmondod, hogy mennyit szánsz rá, akkor pillanatok alatt leveszik, hogy mennyire értesz a témához, szoktál-e tekerni. De rá is kérdeznek.

Mindez azért fontos, mert más lesz jó neked és más lesz jó annak, aki már legalább 5-10 éve teker.

2020. máj. 9. 18:40
 13/17 Alex Fly ***** válasza:
88%
A legegyszerűbb, ha elballagsz a legközelebbi jó kerékpárüzletbe ahol értenek hozzá; ott az eladónak előadod az igényeidet és együtt kiválasztjátok a számodra legmegfelelőbb kerékpárt.
2020. máj. 10. 12:34
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem egy Neuzer MTB-m van, Nelson 30-as modell. Nem értek hozzá, csak vettem, értékelések alapján. 1 hónapja van meg, 500 km-en túl vagyok már, ha nem több... (Minden nap használom kb.) Nagyon rossz utakon használom, terepen (hegyi utak, sziklás részek), eddig nincs vele problema. Nagyon szeretem :)
2020. máj. 19. 09:10
 15/17 anonim ***** válasza:
65ezer környékén volt, előző, Nezueres vagyok (m g annyit, hogy azért is Neuzer, mert magyar bicaj, próbáltam a hazait tamogatni :D)
2020. máj. 19. 09:13
 16/17 Alex Fly ***** válasza:
29%
Utolsó: a kérdező egy középkategóriás outit keres, nem egy alsókategóriás kommerszmontit...
2020. máj. 19. 16:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Én kérek elnézést :D
2020. máj. 21. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!