Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerepes tarcsa végéről, csak...

Kerepes tarcsa végéről, csak a 3-mason lehet eljutni gödöllőig? Kicsit ijesztő nekem az az útszakasz de szeretném megtenni.

Figyelt kérdés
2020. máj. 7. 22:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagy az erdei/föld utakon. De mi a gond a HÉV-vel?
2020. máj. 7. 22:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szoktak néha biciklizni ott is, de valóban nem a legbiztonságosabb, én nem mennék az autóúton.
2020. máj. 7. 22:56
 3/6 A kérdező kommentje:
" Vagy az erdei/föld utakon. De mi a gond a HÉV-vel?" Mert tekerni, túrázni szeretnék, amúgy gyömrőről indulok :) majd át naplástó felől, majd cinkotánál kistarcsa felé, és onnan tovább
2020. máj. 7. 23:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Én nem értek hozzá, de a Kerepesi út -Veres Péter út - Szabadság út kombót szerintem nem úgy hívják, hogy M3-as. Szerintem az M3 az fölötte van.

Itt nézem.

[link]

Vagy nem tudom, Kerepesnek melyik vége; de mi nem Mogyoród felé szoktunk menni, ha mondjuk kocsival megyünk; hanem úgy, hogy Kistarcsa Kórháztól végigvezet az út Erzsébet parkig, Kastélyparkig, tovább is, stb. Ott is végig van egy út, és számomra pl tök barátságos, bár biciklivel még nem voltam. De nézd meg, ott amit linkeltem, a térképes oldalon bele lehet menni útvonaltervezőbe. Ott van balkéz fele a kép, alatta, hogy M3, alatta a kék ikon, hogy útvonalterv; még be is állíthatod, hogy hogyan akarsz odajutni. Mondjuk kerékpárút most nem emlékszem, hogy van-e végig. De szerintem megoldható biciklivel az út szélén való menés. Nézd majd meg a térképet !

2020. máj. 13. 00:21
 5/6 anonim ***** válasza:

*Ja de várj, itt nem enged rákattintatni a kerékpárosra, azt írja, hogy itt nem lehet kerékpárral közlekedni

[link]

Akkor semmi

Viszont hévvel egy biciklivel felszállhatsz.

2020. máj. 13. 00:23
 6/6 anonim ***** válasza:
*Hévre.
2020. máj. 13. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!