Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Bryton Rider 15 jól értem?

Bryton Rider 15 jól értem?

Figyelt kérdés
Kezdő kerékpáros vagyok és térképnek Stravát hasznalok kerékpározás közben, a gond annyi lenne, hogy amint erdőbe érek sokszor kiesik a GPS ugyanis a telefnokban nincs elég erős GPS ha jól tudom. Ezért beruháznák egy Bryton Rider 15-re csak nem tudom jól e értelmezem amit ez a szerkezet tud. Én úgy fogtam fel az egészet, hogy a Bryton Rider 15-t összepárosítom a telefonommal amin be lesz kapcsolva pl. a Strava és így az app a Bryton Rider 15 GPS jelét figyelné és nem a telefonét. Szóval a Strava térképén nem a telefon GPS helyzetét hanem a Bryton helyzetét mutatná? Jól gondolom? esetleg valakink van hasonló dologgal tapasztalata?

2020. máj. 7. 12:00
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Meggyőző a 2.7-es értékelés a Decathlonon... XD

EGyébként egy ilyen noname vacak miben tudna többet egy AGPS vevőnél, úgy mégis? Szerintem ne nagyon adjál rá ki pénzt. Inkább állítsd be jól a telefonodon a GPS-t, szedjél le hozzá GPS koordináta frissítő progit, satöbbi. Elég erős az.

2020. máj. 7. 12:14
 2/5 A kérdező kommentje:
xD-zés előtt esetleg utána nézhetnél miert 2,7 csillag :) de látom tőled értelmes választ nem várhatok.... valaki 1 csillagot ad neki mert nem tudja beállítani :D valaki 2 csillagot ad neki, mert nincs benne térkép mint a Garmin Edge 520 super-ban közben minden funkció ki van írva épp annyi nincs, hogy ez hogyan működik...
2020. máj. 7. 12:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Elnézést kérek, proli voltam.

De szerintem a vásárlói vélemények igenis számítanak.

Hozzátenném, a hozzá való app sem aratott túl nagy sikert: [link]

Szép igényes a weboldala a cégnek, de az még nem minden.

De egyébként ez egyértelmű, hogy a saját appján keresztül, az eszköz gps jelét figyelné. De tényleg, azért a mai telefonokban már elég komoly vevő van.

Telefon is használható, ha folyamatosan auto-frissíti a gps műholdak pozícióját. Ha meg nincs jel, akkor nincs jel. Ott más se nagyon fogja látni.

2020. máj. 7. 13:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A Bryton óra a saját gps jelét figyeli és rögzíti egy file-ba. Telefon és Strava nélkül működik. Amikor végzel a tekeréssel, akkor otthon rádugod a gépre USB kábellel és a file-t feltöltöd Stravára.

Mivel céleszköz, ezért a GPS vevője sokkal erősebb és megbízhatóbb, mint ami a telefonokban van. Galaxy S10e-m van, a Bryton olyankor is pontos, amikor a telefon 10-20 métereket téved. Ráadásul a telefonos Strava és a többi app csak 5 másodperces rögzítést tud, a Bryton pedig 1 másodpercest, ami nem mindegy, ha pl. szegmenseket mész.

Elméletileg megy telefonnal a saját appjával is a szinkronizálás, de lassú és megbízhatatlan. Sokszor megáll a másolás, újra kell indítani az órát, szenvedős. A PC-re filemásolós dolog egyszerűbb, gyorsabb.

Aki a Bryton-t le-noname-ezi, arra meg ne hallgass. Ebből látszik, hogy még életében nem használt ilyesmit.

2020. máj. 7. 19:31
 5/5 anonim ***** válasza:

szerintem nem jól érted.

nekem 530-as van és az sem tud úgy kommunikálni a telefonnal ahogy leírtad pedig wifi és bluetooth is van benne.

a bryton appal le lehet tölteni a nyomvonalat utólag, illetve hozzá lehet rendelni a strava-t és akkor oda is automatikusan is felteszi. Elég csak egy szinkronizálást nyomni az órán.

a 15-ben bluetooth van amivel _utólag_ át tudod tenni a telefonra a trekkeket

az biztos, hogy a bryton gps-e meglepett. jóval pontosabb mint a Garmin wTrex 30-asom - pedig az se kutya...

most végignyomkodtam, de nem is találtam a strava appban olyan, hogy külső gps-t lehene csatlakoztatni.

https://www.youtube.com/watch?v=Zh9kZsFpgNQ

esetleg a telefonodhoz lehet venni külső gpst

2020. máj. 7. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!