20km-es kerékpár útvonal mennyire jó így? Bp-en, át munkahelyre? Szerintetek?
KB ez lenne az útvonal. Szerintetek munkahelyre ez megoldható? Mármint 20 km oda 20 vissza. Kb mennyi lenne az útidő biciklivel?
Sajnos(vagy nem) van benne föld út. Ha tudtok jobb/rövidebb, útvonalat e két pont között szívesen fogadom.
Vagy ha így gyorsabb, akkor pl a feléig bicikli, azt lerakva majd pl busz. ilyeneket is meghallgatok.
Vagy szerintetek ez sok biciklivel munkába járáshoz?
Ez alaphangon másfél óra (beleszámítva a piros lámpákat, egyéb várakozást).. hacsak nem versenyző vagy... :-D
Nekem 19 km (bicajos útvonalon) a munkahelyem, de csak egyszer-egyszer szoktam végig bicajjal menni. Főleg reggel túl sok. Mert hazafelé már nem kell időre menni....
Na folytatom az előzőt.... ismered a merretekerjek.hu tervezőt? Érdemes arra is feltenni a két végpontot, időnként ad egészen használható útvonalakat..
Vagy a bikemap.net.
köszi. Gondolom ez a egy és fél óra hosszú távon már sok. Főleg oda vissza.
Most megnéztem ezt a bikemap.net. Itt hogy tudom megadni hogy csak oda utat mutasson?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!