Egy mountain bike biciklit hogy lehetne at epiteni kezdő enduring biciklivè?
Milyen fèket ajànlotok,milyen rugóstagot stb?
A vàlaszokat előre is köszönöm!
Sokat kattognam én is, hogy hogy lehetne egy régebbi mtb vázra országúti cuccokat rakni hogy az egy jó outi legyen. De sajnos a válasz: SEHOGY.
Egyszerűen nem arra van kitalálva. Még mtb és mtb között is sok különbség lehet. Egy tesco gazdaságos bicikli is lehet mtb, és végülis egy profi downhill biciklire is lehet mondani hogy mountain bike. De remélem nem kell elmagyarázni mi a különbség. Szóval, amit ajánlok, hogy csinálj annyi pénzt amennyit tudsz a mostaniból, vagy ha nagyon rangasz akkor csak szabadulj meg tőle, és vegyél egy normálisat, ami arra van kitalálva amire használni akarod.
1-es vàlaszolò
A bringa összteleszkópos,Shimano fèkek vannak rajta Shimano vàltó szóval ne egy 30 ezres bringàra gondolj!ezèrt gondolkoztam hogy kicsit mèg durvàbban összerakni a bringàt
A Sram nem Shimano, ez két különböző márka.
De én a kerékpár típusára és évjáratára lennék kíváncsi, mert anélkül tök felesleges bármit ajánlani, ha nem kompatibilis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!