Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Pontosan mik kellenek nekem...

Pontosan mik kellenek nekem ahoz hogy 3x8rol atudjak menni 1x11re?

Figyelt kérdés
Szoval most jelenleg egy gyari alkatreszekkel felszerelt biciklim van es atszeretnem epiteni hogy ne legyen elso valto. Nagyjabol megvan hogy mit hogyan, de az alkatreszek kivalasztasanal akadtam meg, vagyis majd a hatso 11 sebesseges kazettahoz elolre milyen fogaskerek kell majd? Es majd ehhez a felallashoz uj valto is kell majd?

2020. ápr. 25. 21:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Új váltó, új váltókar, új lánc kell. És olyan kerek, amire felmegy a 11es sor. Az első lánckerék meg attól függ, mire kell a bicikli. Országútira nagyobb, montira kisebb.
2020. ápr. 25. 21:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Kell egy új hátsó agy és hogy a vázban elférjen. Ha ez nincsmeg akkor felesleges bármin gondolkozni.

ha meg van akkor is gond lehet a lánc vonallal.

Ha ezek mind okésak akkor kompletten kellen venni a szettet nem pedig legozni.

Igen kell új váltó,váltókar,közép csapágy,hajtókar,hátsó agy...igazából egész kerék, bovden,bovdenáz,lánc.

2020. ápr. 25. 22:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, kb. mindent cserélned kell, ami a hajtással kapcsolatos (elöl az egész hajtómű, hátul kerékagy, váltó, fogaskoszorú stb.)

Viszont egy olyan bicikli, amin alapból 3x8 hajtás van, annál szerintem drágább lesz az egész csere, mint maga a bicikli. (Általában csak olcsóbb 100-200 ezres kategóriában használnak ilyet, az 1x11 pedig komolyabb XC, Enduro bicikliken van)

2020. ápr. 26. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!