Ki hogyan vélekedik erről?
Csapasd neki nyugodtan. A kormányrendelet szerint meg is teheted. Csak csapatban ne legyetek, mert az már nem engedélyezett.
Én is elmegyek tekercselni, mert be is csavarodnék ebben a szép időben (annak ellenére, hogy kertes házban lakom
A kerékpárt törölgesd át néha azért fertőtlenítős valamivel. Markolatokat, bandázst, váltókarok, stb, ahol hozzáérsz, mert ha mész ki az ajtón és utána azzal a kézzel megfogod a kormány, utána meg piszkálod a szemedet vagy a szádat akkor gond lehet. Fertőtlenítsd a kezedet. Hazafelé ugyanez, ne vidd fel a lakásba a kórokozókat. Törölgesd le amennyire lehet.
Fontos a mentális egészség megtartása is, úgyhogy amíg nem lesz keményebb tiltás addig a biztonságos távolság megtrtása mellett hajrá!!
Volt egy cikk hogy a futóknak, kerékpárosoknak kevés a 2 méteres táv egymástól, úgyhogy maradj le jobban ha van másik bicajos is.
"De olyan fura volt a helyzet, .... Emberek alig voltak kint. "
én tökre élvezem, hogy nem kell a sok félkegyelműt kerülgetni! :)
Szerintem is tekerj.
Én is ezt teszem. Mondjuk nekem pont az a tapasztalatom, hogy sokan a sportolásra fogják, hogy kint hesszelnek a szabadban, tegnap elég sok emberrel találkoztam tekerés közben (na, meg bolyozó mindenre elszánt országútisokkal), olyanok is bringára ülnek, akik amúgy soha (ugyanez a helyzet a kutyasétáltatással meg a kis családi piknikekkel).
Szóval amíg nincs szigorítás, én is kimegyek tekerni, amikor tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!