Melyik telefontartót használjátok? Melyiket ajánlanátok?
nem ajánlom a telefont vázon, pláne kormányon tartani - pláne nem merev villán...
A döccenések nagyon rövid időre ugyan, de sok g-s erőket is elérhetnek. Namost a magyar (kerékpár)utakat ismerve centinként van döccentő, tehát néhány km után többszáz olyan ütődést kap a telefonod amire rövid időn belül meghibásodással fog válaszolni. Elég ha egy gyengébb forrasztás meglazul valahol, sosem találja meg egy szervizes sem.
Felmerül a kérdés, hogy a kerékpár kompúterekkel mi van. 1: a komolyabbakat úgy tervezik hogy elviseljék ezt a terhelés, 2: a gagyiból meg 9990 Ftért veszel 1 vödörrel... a telefonod meg minimum 100k.
Bővebben: valaha én is elgondolkodtam ezen a témán. De ismeretlen földutakon, Isten háta mögötti erdőkben csellengve is elő tudom venni a derekamról 10 percenként is, valójában nem találtam olyan fontos okot, amiért ki kellene tennem a készüléket a vázról érkező rezgéseknek.
(sokszor nem az övtáskában van a készülékem, hanem az övtáska szíján egy kis tartóban)
"De ismeretlen földutakon, Isten háta mögötti erdőkben csellengve is elő tudom venni a derekamról 10 percenkén"
Városban izgalmasabb, olyan úton amin még nem voltál
az erdőben ha leesik akkor valszeg ha visszamész megtalálod
városban ha leesik biztos ellopja valaki. Ha olyan a környék lehet nem is koppan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!