Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Melyik mtb-ot ajáljátok max...

Melyik mtb-ot ajáljátok max 100 000 FT értékben?

Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 15:25
 1/9 anonim válasza:

Mali típusút, vastag öntöttvas vázzal.

Nekem is ilyen van, és nagyon is jó!

2010. júl. 25. 15:42
 2/9 A kérdező kommentje:
És estleg a Malin kivül mert nem ön ismerem és nem tudom mennyire megbízható
2010. júl. 25. 16:54
 3/9 Stopka László válasza:

a MALI csak bmxet gyárt vasból, azse öntött...

grat.

amúgy mint márka, elég jó ár/érték arányú, és mtb-ből a 2007es python-t vagy cobrát tudom ajánlani. az újabbaknak szögletes vázcsövük van, nehezebbek és től alacsony a monoblokk helyzete. túrára python a legjobb MALI-ból

100 körül meg akkor jársz jl ha te rakod össze ;)

2010. júl. 25. 19:40
 4/9 anonim ***** válasza:

több mint 8 éve Mali bringám van (ugyanaz) és ezalatt kb. 22000km-t tekertem le vele. Az új Malik már nem annyira jók, de még árulnak pl. 2008-as Mali Vipert (ezüst), ami nagyon megéri. 89900-at kérnek érte.

A Mali bringa magyar gyártmányok, de a vázuk triplán húzott alumínium (nem öntött vas...), így könnyűek is. Sokan (legalábbis régen) Mali vázakkal jártak dirtözni, triálozni, mert kikezdhetetlenek voltak. Az új vázakkal (2009,2010) vannak fenntartásaim, de a régebbiek nagyon jók. 100000 alatt még a Magellan Draco, Magellan Crater, amiről tudok nyilatkozni, azok is megérik az árukat.

2010. júl. 25. 20:42
 5/9 anonim válasza:
Nekem öntöttvas vázas Mali van (tavalyi), tudom, mert mágnessel megnéztem. Ez semennyire se alumínium.
2010. júl. 25. 21:09
 6/9 anonim ***** válasza:

OMG de akkor se öntött xD én megnéztem a 2009 es phytont az érdekes módon alu...

én azt ajánlanám, jó dirtre is, de túrázni is... de jók az új cobrák is de használattól függően kell lvázmértete választani, mert pl dirtre semmiképp se jó a 19 inches...

haveromnak mali phytonja van már 1 éve, abban az árkategóriában én olyat vennék...

2010. júl. 25. 22:52
 7/9 A kérdező kommentje:

Erről a bringáról mit gondoltok: Magellan Crater Disc Sram X4 2009

Na és moongosokbol van valami jó

Vagy bármi más

2010. júl. 25. 23:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Mongooseból a Tyax széria pont ebben az árban van
2010. júl. 25. 23:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy 2010-es Mongoose Fireball -hoz is hozzájuthatsz 110e. Ft körül, sztem arra megéri még egy kicsit gyűjteni, bár ha már nem kezdő vagy és strapálod akkor a váltója úgy ahogy van le fog törni még a váltókarok is :D
2010. júl. 27. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!