Melyik mtb-ot ajáljátok max 100 000 FT értékben?
Mali típusút, vastag öntöttvas vázzal.
Nekem is ilyen van, és nagyon is jó!
a MALI csak bmxet gyárt vasból, azse öntött...
grat.
amúgy mint márka, elég jó ár/érték arányú, és mtb-ből a 2007es python-t vagy cobrát tudom ajánlani. az újabbaknak szögletes vázcsövük van, nehezebbek és től alacsony a monoblokk helyzete. túrára python a legjobb MALI-ból
100 körül meg akkor jársz jl ha te rakod össze ;)
több mint 8 éve Mali bringám van (ugyanaz) és ezalatt kb. 22000km-t tekertem le vele. Az új Malik már nem annyira jók, de még árulnak pl. 2008-as Mali Vipert (ezüst), ami nagyon megéri. 89900-at kérnek érte.
A Mali bringa magyar gyártmányok, de a vázuk triplán húzott alumínium (nem öntött vas...), így könnyűek is. Sokan (legalábbis régen) Mali vázakkal jártak dirtözni, triálozni, mert kikezdhetetlenek voltak. Az új vázakkal (2009,2010) vannak fenntartásaim, de a régebbiek nagyon jók. 100000 alatt még a Magellan Draco, Magellan Crater, amiről tudok nyilatkozni, azok is megérik az árukat.
OMG de akkor se öntött xD én megnéztem a 2009 es phytont az érdekes módon alu...
én azt ajánlanám, jó dirtre is, de túrázni is... de jók az új cobrák is de használattól függően kell lvázmértete választani, mert pl dirtre semmiképp se jó a 19 inches...
haveromnak mali phytonja van már 1 éve, abban az árkategóriában én olyat vennék...
Erről a bringáról mit gondoltok: Magellan Crater Disc Sram X4 2009
Na és moongosokbol van valami jó
Vagy bármi más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!