Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Tudnátok pedált ajánlatok?

Tudnátok pedált ajánlatok?

Figyelt kérdés
Könnyű dh felhasználásra kellene, kerékpáromat csak terepen használom, max 10 ezer forintot szánnék rá, patent pedálok nem érdekelnek. Esetleg tudnátok valamit ajánlani, ami nektek bevált?

2020. márc. 9. 23:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Max 10nehéz.

Shimano dx az egyik legjobb de ha van akkor is 10+.

2020. márc. 10. 00:32
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
Minden pedal ugyanolyan. Eletemben nem fogyeltem milyen pedal van a biciklimen, megse estem le rola soha.
2020. márc. 10. 07:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Régen vettem egy b+ ot potom pénzért. Tényleg 3000körül volt.

Semmi extra fix fogak,fekete. Ha még létezik ez a márka akkor nézegess köztük jo ár-érték arányu cuccaik vannak/ voltak.

2020. márc. 10. 15:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tényleg elég sokat csapatom terepen, most egy enduro bringám van, és rengetegszer csúszik le a lábam a pedálról... (pedál nélkül adták, illetve egy szart adtak hozzá, amit már lecseréltem, egy elfekvőben talált alura, de az se jött be) A 10ezert pedig úgy értem, hogy használt pedálokat nézegetek elsősorban, így ott jóval jobbakat találok ebben a kategóriában. (Majdnem sikerült vennem is egy Saintot, csak sajnos más gyorsabban lecsapott rá) További válaszokat is várok!
2020. márc. 10. 17:03
 5/6 anonim ***** válasza:
BBB pedálok vannak 10 alatt.
2020. márc. 15. 19:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Altrix prémiumról mi a véleményetek? Az jó lehet?
2020. márc. 18. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!