Rockrider vagy Trek?
A treknél a nevet fizetedmeg pláne aluváz esetén ami nagyjából ua. mint a többi.
Carbon esetén pedig egy túlbiztosított vázat veszel .(nem tudom miértnem elegjó neki az ami a NASA-nak).
Ügyhogy deca jobb felszereltséget ad,ami jelentősen befolyásolja a bringázást mint tevékenységet.
Hát az a trek erősen túl van árazva. Sokszor jófogáson hirdetnek KTM bicikliket LX vagy Deore szereléssel, amik messze jobbak, mint a trek vagy a rockrider.
Én pl kb fél év szemmeltartással a szeptember-februári időszakban vettem potom 170 -ért egy férfi és egy női KTM-et, mind a kettő full LX felszereléssel van ellátva, 1-2 kicsi karc, ami van rajta, de szezonra készen volt mindkettő.
Szerintem nézegess használtan is, és jókat tudsz kifogni, csak rá kell szánni pár hetet vagy hónapot, de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!