Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Rockrider vagy Trek?

Milán45 kérdése:

Rockrider vagy Trek?

Figyelt kérdés
Szasztok.Szerintetek mi éri meg jobban?Trek Roscoe 6 2020,amin nincs full SRAM közép-felsőkategóriás hajtás,hanem egy középkategóriás Shimano,és egy rugós Sontour XCM teleszkóp,vagy egy Rockrider xc50 ugyanebben az árban,vagy egy kicsit olcsóbb st 900. Az XC 50ben 100as levegős rockshox van,full SRAM EAGLE hajtás.Az ST 900ban 120as rockshox rugos villa,SRAM NX hajtás.A három közül ár-érték arányban melyik éri meg a legjobban?Kell tartani a Decathlontól,hogy ennyire jó az ár/érték arány?A Treknek csak a nevét fizetem meg?

2020. márc. 9. 20:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A treknél a nevet fizetedmeg pláne aluváz esetén ami nagyjából ua. mint a többi.

Carbon esetén pedig egy túlbiztosított vázat veszel .(nem tudom miértnem elegjó neki az ami a NASA-nak).

Ügyhogy deca jobb felszereltséget ad,ami jelentősen befolyásolja a bringázást mint tevékenységet.

2020. márc. 10. 00:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát az a trek erősen túl van árazva. Sokszor jófogáson hirdetnek KTM bicikliket LX vagy Deore szereléssel, amik messze jobbak, mint a trek vagy a rockrider.

Én pl kb fél év szemmeltartással a szeptember-februári időszakban vettem potom 170 -ért egy férfi és egy női KTM-et, mind a kettő full LX felszereléssel van ellátva, 1-2 kicsi karc, ami van rajta, de szezonra készen volt mindkettő.

Szerintem nézegess használtan is, és jókat tudsz kifogni, csak rá kell szánni pár hetet vagy hónapot, de megéri.

2020. márc. 10. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!